Xupa-xups de formatge de cabra amb pipes, confitura de tomàquet i anís en gra
Ingredients i quantitats (per a 4 persones)200 g de formatge de cabra en rotlle
100 g de pipes pelades
4 figues seques
4 broquetes de 15 cm
1 llauna de tomàquet triturat
50 g de sucre
1 cullerada d'anís en gra
Rap arrebossat amb tinta i maionesa de mostassa
Ingredients i quantitats (per a 4 persones)4 cues de rap de 300 g cada una
1/2 litre d'aigua amb gas
200 g de farina
1 cullerada de sal
2 ous
350 ml d'oli de gira-sol
100 g de mostassa de Dijon
1 bosseta de tinta de calamar
Pollastre al curri
Ingredients i quantitats (per a 4 persones)8 filets de pollastre
150 g d'arròs
1 cullerada de sal
1 cullerada de curri en pols
2 pomes golden
1 ceba de Figueres
1 cullerada d'oli extra verge
200 ml de nata líquida
paper film