Lletrasonats
Menú del dia
28/02/2017
Quan va venir a Barcelona, la premi Nobel de Literatura Svetlana Aleksiévitx va dir que les cuines són els espais més íntims des d'on hauríem d'aspirar a canviar el món. I és ben cert: les estones al voltant dels fogons ens defineixen. La cuina d'un país diu com som, d'on venim i com ens relacionem en societat. Per això, al programa 2 de "Lletrasonats", hem preparat un menú musical ben suculent inspirat en els grups de música en català que, en un moment o altre, han compost amb la panxa buida: TIU, Sva-ters, Illa Carolina, Plouen, Terratombats, Le Petit Ramon, Surfing Sirles, Obeses, Estanislau Verdet, Joan Miquel Oliver, Mazoni, La Carrau, Tarannà o Very Pomelo."Patates amb mel" - Fred i son
"Pa amb oli" - Tiu
"Putxero Maxi Disco Sva SVA" - Ters
"Gran reserva" - Illa Carolina
"Sardina 1" - Plouen
"Allioli" - Terratombats
"No pots jutjar el formatge per la seva olor" - Le petit Ramon
"Fricandó" - Els surfing sirles
"Botifarra amb seques" - Obeses
"Lluç" - Estanislau Verdet
"Polo de llimona" - Joan Miquel Oliver
"Magranes molt" - Mazoni
"Ratafia" - La Carrau
"Te i cafè" - Tarannà
"Carn en barra" - Very pomelo