Un restaurant caníbal a Berlín
Per què no podem perdre els mercats?
27/10/2024
Al "Restaurant caníbal" hem preparat un menú sobre la reforma del mercat de la Boqueria i els reptes que han d'afrontar els mercats municipals d'aliments. Els mercats són un centre de trobada i fan una funció pedagògica i social. Ho analitzem amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i amb Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta, responsable de La Platjeta i recentment guardonada com a Ramblista d'Honor. Amb ella també parlem de la llissa, un peix poc comercial i amb no gaire bona fama a Catalunya, però amb un pes important en la gastronomia local de zones costaneres. També parlem d'un fruit sec molt apreciat per aquestes dates: la castanya, amb Joaquim Solé, castanyicultor, al capdavant de Castanya de Viladrau. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim la frase caçada al vol en un restaurant del Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb el Philippe Regol, que, acabat d'aterrar de París, ens parla de la seva visita a la Brasserie Lipp.