Personalitza la teva alimentació, tecnologia al món rural i "babyemprenedors" per admirar
29/10/2017
Al programa 29 de "Revolució 4.0", Xantal Llavina entrevista Xevi Verdaguer. Ell mateix es defineix com a psiconeuroimmunòleg i ens explica les claus per viure millor gràcies a una bona alimentació que, per ser realment revolucionària i efectiva, ha de ser personalitzada. Som el que mengem i, per tant, hem de vigilar molt bé els aliments que ingerim. Verdaguer afirma que l'intestí és el nostre segon cervell i acaba de publicar el llibre "Transforma la teva salut". A "Catalunya Valley" descobrim Nuclio, una empresa que crea altres empreses després d'estudiar models d'èxit a altres països. A "Bstartup" anirem al camp per parlar amb un jove pagès d'Agricolum, una eina que porta la tecnologia als conreus i ajuda en la gestió de les terres des del mòbil. I per acabar, a "Emprèn internet" hem parlat amb dos nois que formen part dels joves amb més futur. Encara van a l'escola, però han creat Sharge, una aplicació per carregar vehicles elèctrics, connectada a internet i que es pot compartir.