Receptes amb fruita de pinyol a "Cuines"
27/07/2023 - 07.30 Actualitzat 28/07/2023 - 07.06
Albercocs, préssecs, nectarines, préssecs paraguaians, prunes, cireres... La fruita de pinyol ja fa uns dies que omple els cistells de les fruiteries. Carme Ruscalleda ha explicat quines són les seves propietats i les seves bondats a "Tot es mou" i també ha explicat com es poden cuinar, tant per fer plats dolços com per acompanyar-ne altres de salats.
La fruita de pinyol, típica de l'estiu, ens la podem menjar a mossegades i sense cap mena de preparació, ja sigui per esmorzar, per berenar o per postres. Però si en volem esprémer a fons totes les possibilitats, també les podem convertir en flams, pastissos o gelats. Et proposem algunes receptes perquè la gaudeixis en diferents formats.
▶️ 1. Cassoletes de préssec amb salsa cumberland
▶️ 2. Coca d'avellana i préssec
▶️ 3. Cruffins de préssec i crema
▶️ 4. Préssecs i albercocs en almívar
▶️ 5. Pastissets de prunes vermelles
▶️ 6. Crema de prunes borratxes
▶️ 7. Rotllets de pollastre amb prunes
▶️ 8. Pasta de full amb cireres
▶️ 9. Creme brulee amb cireres
▶️ 10. Coca de cireres