Anar a la navegació principalAnar al contingut
Cas obert

Què mengem, quan mengem

Durada: 54 min
25/08/2018
Els productes ecològics i de proximitat guanyen espai, de mica en mica, a la nevera. Cada cop donem més importància al que mengem i ens tornem més exigents. La gran indústria, ràpida a detectar-ho, s'adapta als nous hàbits de consum. Només cal que ens passegem pels supermercats per veure que els passadissos estan plens de productes amb omega-3 i etiquetats com a bio, eco i orgànic. En el reportatge d'avui farem un llarg recorregut per l'alimentació. Si fa 50 anys una família mitjana gastava en alimentació un 35% del seu pressupost, què ha passat que ara hi destinem menys del 15%? Menjar quilomètric o agricultura d'autosuficiència? Qui controla què mengem? Sabem què mengem? "Què mengem, quan mengem". Un reportatge de Lídia Orriols per a "Cas obert", amb muntatge musical de Josep Maria Campillo.

Àudios