En Jordi Jacas ens dona cada setmana un consell bo per fer a la cuina: l'assistència; i un que hem d'evitar: el fora de joc.
En Jordi Jacas ens dona aquesta setmana un consell d'aquells tan útils, perquè ens serveix per aprofitar tot el que utilitzem per cuinar. Aquesta vegada parlem de la brasa i de com podem treure profit de les restes de combustió un cop ja l'hem aprofitat per coure la carn o el que haguem volgut posar a la graella.
En Jordi Jacas ens dona un d'aquells consells fàcils i pràctics que sobretot ens ajudaran que el nostre dia a dia a la cuina sigui molt més senzill. Aprendrem a pelar alls d'una manera molt eficaç, que no ens donarà gens de feina, i obtindrem un resultat perfecte.
El Jordi Jacas ens explica una autèntica joia. Un truc infal·lible per diferenciar les verdaderes mongetes de Santa Pau. Una d'aquelles cartes que tenen els experts en la gastronomia, com és el cas del nostre cuiner, per saber triar un bon producte i que no ens donin gat per llebre.
Dins d'aquest cicle sobre tomàquets que ens prepara, el Jordi Jacas avui ens ensenya una cosa molt pràctica i útil: pelar els tomàquets. Sobretot perquè quan ho fem no llencem la meitat del tomàquet i no hi deixem els dits. Ens explica com fer-ho de forma molt fàcil i senzilla.
Un dels productes més rics de la nostra terra i del qual més suc es pot treure, i mai més ben dit, és el tomàquet. En Jordi Jacas ens explicarà algunes maneres d'aprofitar-lo al màxim. Aquesta setmana ens ensenya a fer una vinagreta molt especial amb una emulsió de tomàquet.
No està sent un bon any per als bolets, però, tot i això, Jordi Jacas ens descobreix el valor que tenen els bolets deshidratats i com els podem aprofitar de la millor manera. Com cada setmana, el xef del Molí de l'Escala ens porta els millors consells a "El fora de joc i l'assistència".
Un escalenc com el Jordi Jacas no podia fallar. Avui ens parla d'un dels millors productes que tenim al nostre territori: les anxoves de l'Escala. Una meravella que el Jordi coneix molt bé. Per això ens explica la millor manera de consumir-les, de preparar-les i de degustar-les!
El Jordi Jacas no només ens dona bons consells per cuinar i degustar, sinó per fer-ho de forma econòmica i sostenible. Per això aquesta setmana ens ensenyarà a fer una truita d'arròs del dia abans i ens explicarà la importància que té la paella de les truites.