Parlem de cuina amb exjugadors i de futbol amb xefs. El protagonista de cada programa que barreja gastronomia i futbol, dos plaers d'aquesta vida.
Parlem amb Isidre Mor, del Centre Biker Girona, perquè ens expliqui per què Girona s'ha convertit en un referent mundial del cicloturisme. L'Isidre, a més, ens orientarà sobre quines són les millors rutes per agafar la bicicleta i gaudir d'una bona ruta gastronòmica.
Parlem amb el periodista i historiador Toni Padilla, cap d'Esports del diari "Ara" i autor de llibres com "Brasil 50: Retrats del Mundial del Maracanazo" i "Atles d'una passió esfèrica". A més és un gran amant de la gastronomia, dels bons vins i, sobretot, de tot allò que giri al voltant d'una pilota.
Parlem d'un dels productes estrella del nostre territori: les anxoves de l'Escala. I ho fem amb el gerent d'Anxoves de l'Escala, l'Enric Fanlo, que ens parla amb passió d'aquest producte, de la seva producció, dels seus secrets. I acompanyats d'un fervent defensor de les anxoves com és el nostre xef Jordi Jacas.
Entrevistem Àlex Juncosa, xef i propietari de la Masia Can Feliu de Rubí, que després d'aprendre viatjant pel món i de formar-se en alguns restaurants d'estrella Michelin ha decidit apostar per una cuina que combina modernitat i tradició en una masia prop de Barcelona. Ens explica com treballa i innova en el món de la brasa, entre moltes altres coses.
Parlem amb Ramon Besa, tota una referència en el món del periodisme i també un gran amant de la gastronomia i soci de la Penya Gastronòmica del Barça. A més, Besa ha escrit, juntament amb Marcos López, el llibre "La jugada de la meva vida", que és la biografia d'Andrés Iniesta.
Parlem amb Albert Ventura, propietari i xef del restaurant Coure de Barcelona per descobrir un jove cuiner i empresari amb molt talent i que trenca tots els tòpics per triomfar al món de la gastronomia amb una proposta molt personal. A més, també parlem amb ell de futbol i de la seva passió pel Barça.
Parlem amb Eva Ballarín, directora del HIP, l'esdeveniment que marca les tendències en el sector de la restauració, per saber quin és el seu futur. Amb ella volem conèixer l'estratègia i la innovació que s'està movent entorn de la gastronomia i l'hostaleria.
Parlem amb Lluís Prats, de caves Gramona, per parlar d'un dels productes estrelles del nostre país i que últimament va molt lligat amb el Barça, ja que no para de guanyar títols que hem de celebrar. Ens ensenya a diferenciar els diferents tipus de cava, ens recomana alguns maridatges i ens explica el nou segell de qualitat dels vins escumosos: Corpinnat.
Entrevistem Quico Bargalló, d'Olis Bargalló, perquè ens ensenyi i introdueixi una mica més en aquest món del qual desconeixem molta informació. Ens parla de varietats, de denominacions i fins i tot de maridatges. Una conversa instructiva, didàctica i interessant.
Ens visita Martí Gironell, periodista i escriptor que ha guanyat el premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la "La força d'un destí," on explica la història de Ceferino Carrión, més conegut com a Jean Leon. Un home que va néixer a Santander, va passar per Catalunya i va acabar triomfant als Estats Units. I va triomfar gràcies a la restauració i al vi que s'elaborava a les terres del Penedès.
Després d'estar 11 anys a la Masia del Barça, arribant a ser coordinador del futbol base, l'Albert Puig viu ara als Estats Units com a director tècnic de l'Anza Force Soccer Club, un club que té la seu a Cupertino, en ple Silicon Valley, al sud de la badia de San Francisco. Ens parla de les claus del futbol formatiu i també de la gastronomia dels Estats Units.
És el clar exemple de la filosofia del programa. El Jesús Pont combina amb passió la gastronomia i el futbol. D'una banda, és el cuiner i propietari d'un negoci familiar que ja fa anys que triomfa, el restaurant Cal Sastre, a Santa Pau. I de l'altra, la seva afició pel futbol l'ha convertit actualment en directiu de la Federació Catalana i, en el passat, en directiu del Girona FC o president del Santa Pau CF.
Ha començat una nova edició del Mundial de motociclisme, i parlem amb un dels participants de Moto GP, el català Aleix Espargaró, que, a més, és un gran aficionat al futbol i, concretament, del Barça. Espargaró ens explicarà com es viu el Campionat del Món pel que fa a la gastronomia i com es pot seguir el futbol des de la distància.
Parlem amb Karlos Ibarrondo, un cuiner basc que utilitza la tradicional tècnica del "burduntzi", que consisteix a rostir un xai a la brasa durant moltes hores i amb paciència, per obtenir-ne tot el gust. Ibarrondo ens explica com ho fa i comparteix amb nosaltres algunes experiències relacionades amb el "burduntzi" i l'Athletic Club de Bilbao.
Parlem amb Paco Bere, un apassionat del Barça, de Màlaga de tota la vida i que encara manté viva una tradició típica de la zona: cuinar amb la tècnica de l'"espeto". Ens explica en què consisteix i com es manté a dia d'avui aquesta tradició a molts xiringuitos de platja de la Costa del Sol.
Mítica taberna de Madrid on es menja de meravella. Parlem amb el seu propietari, en Santiago Pedraza, que va deixar la feina de màrqueting que feia a l'Ajuntament de Madrid per obrir un restaurant amb la seva dona. I el resultat és un lloc excel·lent on mimen el producte i aposten per la qualitat, i moltes vegades per producte català.
Parlem amb Pere Massana, del restaurant Massana, que té més de 30 anys d'història i compta amb el reconeixement d'una estrella Michelin. I també amb Delfí Geli, president del Girona i un dels responsables de l'exitosa temporada que està fent el seu club de futbol.