Analitzem les informacions que hi ha més enllà de la vida i reflexionem sobre què passa amb la nostra consciència quan morim. Hi participen la psicoterapeuta Alba Payàs, la doctora en metafísica Anji Carmelo i els doctors Rogeli Armengol, Roger Argelich i Luján Comas.
En aquest programa parlem de Déu i de la nostra relació amb ell. És com l'imaginem? Diví i sagrat? O només podem representar-lo? Per què crea tanta controvèrsia, parlar de "la humanitat de Déu"? Hi intervenen els teòlegs José María Castillo, Xavier Morlans, Xavier Melloni, Teresa Forcades i l'historiador Josep Otón.
En aquest programa es repassa la biografia d'una de les malalties més temudes de la història: el càncer. Parlem de com han evolucionat els diagnòstics i tractaments. Analitzarem en quin punt es troba la investigació i quin futur es dibuixa. Hi participa l'oncòleg Josep Ramon Germà Lluch, la periodista Milagros Pérez Oliva, l'investigador Manuel Esteller i la psicooncòloga Emilia Arrighi.
Parlem sobre la seguretat a internet i les xarxes socials. Com funcionen? Qui ens controla? Quin poder tenen? Com podem gestionar la nostra imatge? I el nostre rastre digital? Hi participen l'escriptor José Sanclemente; els periodistes Carmen Jané i Víctor Puig, i Tomàs Roy, director del CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya).
Reflexió sobre el sentit de l'humor i la creació humorística. Parlem de creació artística i literària, però també del valor terapèutic i educatiu de l'humor. Hi participen el periodista Carles Capdevila, l'actriu Mònica Pérez, el còmic Albert Boira, l'escriptor Javier Traité i el filòsof Ramon Camats.
A partir de les figures de Miquel Àngel i Joan Miró, "Millennium" parla d'art, de les diferents filosofies creatives, dels sentiments artístics i del compromís dels artistes amb el seu temps. Hi participen l'escriptor Mathias Enard; el filòsof Rafael Argullol; el crític d'art Daniel Giralt-Miracle i la directora de la Fundació Joan Miró, Rosa Maria Malet.
"Millennium" reflexiona sobre els llibres de cuina. Com es pensen? Quin pes hi té, la redacció? I les il·lustracions i les fotos? Què hi busquem: tradició o sofisticació?. Hi participen els xefs Carme Ruscalleda i Joan Roca; el gastrònom Pau Arenós; el cuiner Isma Prados i l'editor Jordi Indurain.
Aquesta setmana, "Millennium" aprofundeix en l'actualitat del Senegal i de l'Àfrica: un continent complex però amb indicadors econòmics, socials, i culturals d'una prosperitat més gran. Hi participen l'economista i president de la Fundació Umbele, Xavier Sala i Martín; l'historiador Ferran Iniesta; l'empresari James Sene; la mediadora intercultural Bombo N'Dir i el president d'Espai Àfrica, Saoka Kingolo. El programa s'inclou a la selecció d'espais per al "D'aquíd'allà" dedicat al Senegal i Gàmbia.
Aquesta setmana, "Millennium" reflexiona sobre la fascinació de l'home per la lluna. Parlem de tradició, d'art i de ciència amb Antonio Bernal, divulgador científic; Victòria Combalia, crítica d'art; Jan Grau, expert en cultura popular, i els escriptors James Attle i David Monteagudo.
Aquesta setmana, "Millennium" reflexiona sobre el fenomen literari i social del futbol, un esport que va més enllà del gran espectacle global, perquè és font d'inspiració en àmbits com el de la psicologia, el creixement personal o el màrqueting. Hi participen l'historiador especialitzat en esport Xavier Pujadas i els periodistes Ricard Torquemada, Orfeo Suárez i Leonardo Faccio.