Anar a la navegació principalAnar al contingut

més info

Quatre pastissers, quilos i quilos de xocolata, sis hores de temps i un objectiu clar: elaborar la millor mona de Pasqua de Catalunya. Presentat pels germans Santi i Thaïs Villas, "Quin cacau!" és el concurs de TV3 que ens acosta a una de les tradicions catalanes més arrelades d'una forma entretinguda i divertida.

On
L'obrador de l'Escola del Gremi de Pastissers de Barcelona és l'escenari en què David Pallàs, Joan Baixas, Lluís Costa i Jordi Farrés, quatre pastissers amb
un ampli reconeixement dins del sector, demostren els seus dots artístics amb mones de temàtica lliure, però amb base de pa de pessic sota espectaculars
escultures de xocolata. Però no ho faran sols. Com que no hi ha mona sense padrí, els actors Jordi Planas i Miki Esparbé i les presentadores Bibiana Ballbé i Elisabet Carnicé estaran al seu costat per ajudar-los –o potser complicar-los més la vida- al llarg de tot el procés.

Dificultat afegida
A la complicació d'elaborar la millor mona de tot Catalunya contra rellotge, s'hi suma el fet que l'equip ha d'anar superant diferents proves. El tribunal, integrat per tres prestigioses figures de la pastisseria, com són Carles Mampel, Jordi Bordas i Mey Hofmann, avaluaran aspectes com l'originalitat, el sabor o la higiene en el treball, fonamentals en els concursos professionals de pastisseria.

El premi
Després de les sis hores d'elaboració, el concursant que s'hagi proclamat guanyador de la millor mona de Pasqua de Catalunya, tindrà la possibilitat de fer un viatge per a dues persones al Brasil, on coneixerà algunes de les plantacions de cacau més importants de tot el món. El padrí de l'equip guanyador també podrà donar el producte final a una entitat benèfica.

Crèdits

Presentadors: Thaïs Villas i Santi Villas

Concursants: David Pallàs, Jordi Farrés, Lluís Costa i Joan Baixas

Padrins: Jordi Planas, Elisabet Carnicé, Bibiana Ballbè i Miki Esparbé

Tribunal: Jordi Bordas, Carles Mampel i Mey Hoffman

Jurat de treball: Jordi Sempere i Delfin Massó (professors de l'escola del Gremi de Pastissers)

Àrbitre: Olivier Fernández (director de l'escola del Gremi de Pastissers)

Ajudants: Sara Ruiz, Eva Bros, Julián Majía i Pol Rosell (alumnes de l'últim curs de l'Escola de Pastisseria)

Office: Enrique Jofresa