Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Olot, el bressol de la ratafia artesana

Durada: 53 min
30/08/2024
La ratafia és un dels licors més elaborats a casa. Quan arriba l'estiu s'agafen les nous i les herbes, entre 20 i 40 herbes i espècies, i cada família en fa el seu beuratge. Anem fins a Olot, bressol de la ratafia artesana, a parlar amb en Xavier Codina perquè ens expliqui la història de la Ratafia Russet. Abans, però, anem fins al mercat dels Encants i el mercat dominical de Sant Antoni a veure què s'hi cuina, l'Imma Puigcorbé ens porta el seu tweet rural, el presentador Ricard Ustrell passa pel "Bocatto di cardinale", l'especialista cervesera Judit Càrtex ens porta un nou estil de cervesa i la periodista gastronòmica Júlia Gamissans ens posa el restaurant Lo Paller del Coch de Surp a la "Guia Virginias".

Àudios