Anar a la navegació principalAnar al contingut

Amanides, guisats i molts pastissos

Receptes amb poma: el sabor refrescant i versàtil d'aquesta fruita en plats i postres sorprenents

La poma no és una fruita amb massa glamur però, en canvi, és una de les més versàtils. Es pot menjar sola, a mossegades però també queda perfecta en una amanida, en un guisat o en unes postres de festa

Anna Garcia Lozano

26/09/2024 - 08.00 Actualitzat 21/02/2025 - 08.05

Receptes amb poma: el sabor refrescant i versàtil d'aquesta fruita en plats i postres sorprenents
Rosa de poma, unes postres per triomfar

Hi ha més de 2.000 tipus de pomes diferents i Marc Ribas les diferencia en dos grans tipus: les que van bé per cuinar i les millors per menjar crues. D'entre les primeres trobem la Golden, que té una carn ferma i és molt dolça i va molt bé per fer pastissos o per fer al forn. D'entre les varietats que van bé per cuinar també trobem la Reineta, una mica més àcida. Les millors per menjar en cru són la Fuji, molt cruixent i amb un sabor molt intens, o la Granny Smith, ideal per fer amanides. Hi ha un munt de receptes per fer amb pomes, i algunes són una autèntica temptació.

 

Receptes amb poma

 

Amanida de poma i formatge fresc

 

Amanida de poma i iogurt

 

Amanida de poma i sardina fumada

 

Beguda d'api i poma

 

Vichyssoise de poma

 

Bonítol en escabetx de poma

 

Pollastre escabetxat

 

Pastissets de poma
 

Milfulls de poma amb nata

 

Pastís de poma a l'estil americà

 

Rosa de poma

 

Pomes rostides

 

Pastís de poma i canyella

 

Poma al forn amb crema àcida

 

Tatin de poma
 

Cassoleta de poma