Després dels galets i l'escudella de Nadal, els canelons de Sant Esteve i els excessos de Cap d'Any, arriba un dels moments més màgics i dolços de les festes: el dia de Reis. Per a molts, el 6 de gener és sinònim de somriures, il·lusió i regals sota l'arbre, especialment per als més petits de la casa, però també per a aquells que mantenen intacte l'esperit nadalenc. És un dia d'esperar sorpreses, d'obrir paquets i, sobretot, de compartir el ritual més llaminer de l'any: el tortell de Reis.  Amb la seva corona de cartró, la fruita confitada brillant i les sorpreses amagades a l'interior, simbolitza la màgia, l'alegria i fins i tot un toc de diversió. Qui serà coronat com a rei o reina de la taula? I, més important encara, a qui li tocarà la temuda fava i haurà de pagar el tortell?   Per als golafres, és clar, el millor d'aquest dia no són els regals, sinó aquesta excusa perfecta per llepar-se els dits. Si aquest any vols afegir-hi un punt més especial, et proposem quatre receptes de tortell per a tots els nivells i estils: des del més senzill fins al més sofisticat. La màgia està servida!    1. Tortell de Reis en família: la recepta ràpida per fer amb els més petits  Ideal per fer amb els més menuts Tens poc temps per passar a la cuina? Cap problema. Aquesta és una recepta senzilla, resumida en menys de cinc minuts, d'un tortell amb fruita confitada que podeu fer a casa, acompanyats dels més menuts.   En tres o quatre minuts tindràs la massa feta! Només cal que segueixis els passos de la cuinera més jove, la Paula Alós, presentadora del "Manduka".    2. Tortell de massapà a casa: dificultat baixa, èxit garantit Farà delícies a tota la taula Si el que busques és un tortell de massapà deliciós però fàcil de fer, en Marc Ribas, cuiner i presentador de "Cuines", t'ensenya com aconseguir-ho. Amb aquesta recepta senzilla tindràs un tortell que farà delícies a tota taula. Això sí, has de tenir en compte que el temps d'elaboració és de més d'una hora. En vols un de més original? Prova de fer-lo de crema de torró i sorprèn tota la família! 3. Tortell de Reis amb fruita confitada (menys d'una hora de preparació)  El tindràs fet en menys d'una hora El mestre pastisser Xavier Canal, de la pastisseria Mervier Canal de Barcelona, ens explica en menys de 10 minuts la seva recepta per elaborar un tortell de brioix amb cor de massapà. Boníssim!   4. Tortell de Reis de màster: més d'una hora per a un resultat de 10  Tortell de Reis de màster: per els que busquen l'excel·lència Si et vols atrevir amb un autèntic repte a la cuina, aquesta recepta és per a tu. Requereix més temps i una preparació una mica més detallada, però amb tot ben explicat pas a pas al vídeo, podràs crear un tortell de Reis espectacular.   La proposta, que ve de la mà del mestre pastisser berguedà Miquel Tolosa, creador de la pastisseria Passeig 40, és la més complexa de les quatre. Tot i això, no t'has de preocupar: ell t'acompanya en cada pas per aconseguir un resultat impressionant. Un repte que val totalment la pena!