Programa dedicat als vins de la Xina, el tercer país de món amb més superfície de vinyes conreades.
Receptaris de cuina marinera, el porró, mar i muntanya, cuina d'aprofitament, i més, per Sant Jordi.
La piràmide infantil de la dieta mediterrània permet combatre l'obesitat entre les criatures.
Parlem de les escoles de cuina reals i de les virtuals televisives.
Rebem Salvador Garcia-Arbós, que presenta el seu llibre "Història galàctica del porró".
Parlem sobre l'art de fregir peix i de les faves a la catalana.
Menú caníbal ple de fum, foc i brasa. Anem fins a les Planes d'Hostoles, a la Garrotxa.
Menú especial dedicat a les dones.
L'anomenat cinquè gust és la raó de l'èxit del glutamat monosòdic, potenciador de sabor.
Menú especial amb Òscar Ordeig, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Els embotits tenen una llarga tradició a Catalunya: de fet, estem en temps de matança.
Jordi Vilà ens dona alguns consells perquè aquest plat tan clàssic i popular sigui un èxit.
Visitem l'exposició "100 objectes d'IKEA que ens hagués agradat tenir a VINÇON" al Disseny Hub.
Descobrim com treballen els xerpes cuiners a les expedicions dels alpinistes a l'Himàlaia.
Parlem de la carn de caça i de la cultura gastronòmica al voltant d'un producte cada cop més valorat
Reflexionem sobre què implica que Catalunya sigui Regió de la Gastronomia aquest 2025.
Menú caníbal especial resum 2024!