A la seva master class, l'economista Santiago Niño-Becerra analitza i valora al "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, l'acord a què han arribat la Unió Europea i els països que conformen l'anomenat Mercosur per crear un espai de comerç gegantí, i també qüestions com la baixa productivitat laboral que, segons algunes estadístiques, hi ha a Catalunya.
Comentem l'actualitat econòmica en companyia de Santiago Niño-Becerra al "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, amb qüestions com per què els salaris no pugen en la mateixa proporció que ho fan els preus o per què la majoria d'empreses tenen una vida força curta.
A la masterclass econòmica de Santiago Niño-Becerra, del "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, comentem les eleccions americanes, i també parlem de la tragèdia del País Valencià, en aquest cas per centrar-nos en les conseqüències econòmiques que té per a milers de persones i d'empreses.
El "Revolució 4.0", el programa que dirigeix i presenta Xantal Llavina, dissabte ofereix una nova master class econòmica de Santiago Niño-Becerra, en aquesta ocasió en la seva versió llarga. L'economista valora qüestions com si els preus elevadíssims que es paguen per alguns futbolistes estan justificats en termes de mercat i negoci, la decisió de Portugal de no fer pagar IRPF a molts menors de 35 anys o les previsions econòmiques a mitjà termini, que apunten a més recessió a Alemanya i pèrdues enormes en cas que hi hagi un conflicte geopolític a gran escala.
A la master class de l'economista Santiago Niño-Becerra abordem qüestions de l'actualitat econòmica, com l'opa que el BBVA vol fer sobre el Banc Sabadell i que fa poc ha rebut el suport tant del Banc Central Europeu com del Banc d'Espanya, i també parlem de la situació de l'habitatge.
A la primera edició de la temporada, l'economista analitza, entre altres qüestions, les xifres espectaculars sobre l'arribada de turistes a l'estat espanyol durant els primers sis mesos de l'any, i també exposa el seu punt de vista sobre si Catalunya necessita un nou finançament.
A la "Master class" de l'economista Santiago Niño-Becerra, al "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, abordem l'actualitat econòmica, per exemple, com la majoria de grans empreses que estan registrant patents sobre intel·ligència artificial són xineses i quines conseqüències pot tenir això.
El dèficit fiscal acumulat per Catalunya durant dècades i l'augment de les taxes turístiques a Barcelona són alguns dels temes que abordem amb l'economista Santiago Niño-Becerra aquesta setmana.
La master class econòmica del catedràtic Santiago Niño-Becerra ens analitza qüestions d'actualitat com ara les conseqüències econòmiques que poden sorgir arran del conflicte diplomàtic entre Espanya i l'Argentina, la gran dependència que té l'estat espanyol del turisme (i les conseqüències que això comporta) o el preu dels lloguers en bona part del país, que està provocant que a llocs com les Balears alguns treballadors no puguin pagar-los tot i tenir feina.
Comptem amb la master class econòmica de Santiago Niño-Becerra, que entre altres qüestions d'actualitat valora la notícia que el fabricant de cotxes elèctrics xinès Chery i l'empresa catalana Ebro hagin unit esforços per fabricar vehicles al terreny on fins fa poc hi havia instal·lada l'empresa Nissan, i explica per què creu que el salari mínim interprofessional no hauria de ser el mateix a tot el país.
L'economista Santiago Niño-Becerra aborda a la seva "Master Class", al "Revolució 4.0" amb Xantal Llavina, una qüestió de què cada vegada es parla més: la possibilitat que esclati una guerra mundial. També ens relata com Amazon ja es troba en l'última fase cap a l'ús de bots per automatitzar processos d'emmagatzematge repetitius.
El "Revolució 4.0", el programa que dirigeix i presenta Xantal Llavina, diumenge presenta una master class econòmica del catedràtic Santiago Niño-Becerra, en què aborda una qüestió cada vegada més propera: què pot passar quan la Xina lideri realment el món? També analitza dades tan xocants com el rècord de turistes durant el gener a l'estat espanyol, o el fet que uns dotze milions d'espanyols visquin al llindar de la pobresa, tot i que la majoria d'ells tenen feina.
A la "Master Class" econòmica de Santiago Niño-Becerra, parlem dels beneficis econòmics del Mobile i també dels costos que té, una dada de la qual no es parla gaire. Niño-Becerra també valora per què i quines conseqüències té que el PIB per càpita espanyol sigui més baix que el de països com Lituània, Estònia i Eslovènia. Al "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina.
A la master class amb Santiago Niño-Becerra, analitzem temes d'actualitat com les protestes dels pagesos, que des de fa dies bloquegen carreteres per queixar-se dels baixos preus que cobren i de la gran quantitat de burocràcia que els toca fer, o també el negoci cada vegada més gran dels avatars i influencers virtuals.
A la "Master Class", l'economista Santiago Niño-Becerra se centra en les previsions, algunes de les quals força impactants, que han llançat per al 2024 entitats i empreses tan solvents com el diari Financial Times o el banc danès Saxo Bank. Tot, al "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina.