El "Revolució 4.0", el programa que dirigeix i presenta Xantal Llavina, diumenge repassem el Mobile World Congress, que s'ha celebrat a Barcelona aquesta setmana, amb Miquel Pellicer i Natalia Olson, dos experts en tecnologia. Olson, que va ser assessora del president Barack Obama, i Pellicer, periodista, antropòleg i actualment director d'Estratègia Digital a la UOC, destaquen el que més els ha cridat l'atenció del Mobile. També analitzen per què la IA ha estat l'estrella d'aquesta edició i reivindiquen que cal continuar apostant per l'educació com a clau per promoure l'emprenedoria i l'esperit crític. A més, parlem de com creix el nombre d'empreses tecnològiques a Catalunya, fins al punt que Olson diu que cal començar a parlar de "Catavalley". Lluís Juncà explica el paper dels àngels inversors en el creixement de les start-ups tecnològiques. Xavi López parla de la transformació empresarial que impulsa la IA, i Greta Tresserra aborda la descarbonització de les cases.
El "Revolució 4.0", el programa que dirigeix i presenta Xantal Llavina, estrena diumenge nova secció. "El clic a l'ull", del periodista especialitzat en tecnologia Albert Cuesta, explica quines novetats l'han sorprès més a l'ISE, la fira de tecnologia audiovisual que s'ha fet recentment a Barcelona i que és la més important del món en aquest àmbit. També destaca com la plataforma xinesa d'IA, DeepSeek, ha suposat un enorme cop econòmic per a les empreses tecnològiques nord-americanes, i en destaca alguna característica. A més, explica per què aquestes empreses dels Estats Units estan abandonant la defensa de la diversitat, la igualtat i la inclusió, conceptes que fins ara reivindicaven. A "Emprenedoria km 0", coneixem Flop Work i les seves experiències audiovisuals a la fira ISE. A "Tech talks", Martín Longobucco explica com la IA transforma la gestió de projectes i la formació professional. I a "La revolució dels edificis", Raquel Llorca ens parla de les comunitats energètiques.
El "Revolució 4.0", el programa que dirigeix i presenta Xantal Llavina, dissabte compta amb una nova master class de l'expert en tecnologia digital Josep Maria Ganyet, que posa el focus en la biografia i la personalitat del creador i propietari de l'empresa Meta, Mark Zuckerberg, que aquests dies és notícia perquè s'ha sumat al que ja havia decidit Elon Musk, que és eliminar els verificadors de les seves xarxes socials. Ganyet analitza les possibles conseqüències d'aquesta decisió i treu a la llum aspectes desconeguts de la manera de fer de Zuckerberg. A "Món 2030", Miquel Rey ens parla de les tendències tecnològiques del 2025, com els xips i la intel·ligència artificial agentiva. Descobrim l'UX Lab de Barcelona Activa amb Gerard Gómez i Patricia Cabrera, una empresa que millora l'experiència digital per a les empreses, i a la secció "Indústria 4.0" coneixem Marina Textil, empresa amb més de 30 anys dedicada a fabricar teixits tècnics per a equips de protecció individual.
El "Revolució 4.0" de Catalunya Ràdio reuneix els col·laboradors per celebrar les festes i compta amb la cantant Suu, que presenta el seu nou treball i comparteix com viu aquestes dates especials. A més, els col·laboradors expliquen les seves tradicions nadalenques i fan les seves prediccions sobre les grans fites tecnològiques que marcaran el 2025.