La Dolors ens prepara un plat de festa major: l'autèntic fricandó amb moixernons.
En la cuina catalana, es comença amb un sofregit i s'acaba amb una picada.
La Roser ens prepara unes postres típiques de la cuina tradicional catalana.
Amb la Marina, aprendrem a fer una cassola de tros: un plat de pagès cooperatiu, socialitzador i molt saborós.
La Sílvia ens porta una recepta molt marinera amb dos protagonistes: el llobarro i l'anguila.
Una recepta centenària per menjar en Setmana Santa: meravellosa i boníssima.
Un plat senzill per començar a cuinar, amb un protagonista: el bacallà.
La Maria ens ensenya a fer una coca de ratafia, però amb un canvi: la fa sense llet.
La Roser fa un homenatge al producte de mar i ens ensenya a fer una sarsuela amb majúscules.
La Marina ens dona la recepta d'un dels plats tradicionals de la gastronomia de Lleida.
La poma verda donzella és la varietat que haureu d'utilitzar per elaborar la recepta de la Sílvia.
Sardines de casc, una recepta tradicional que menjava la gent del camp.