La interculturalitat arriba també a la cuina i ens fa més sibarites.
Analitzem si la cultura dels canelons ha perdut força.
La imaginació és el secret de l'èxit d'un bon dinar de Nadal.
Les sardines es mengen amb les mans o amb la forquilla?
Els blogs són un recurs més per conèixer novetats gastronòmiques.
T'agraden les patates fregides? A qui no!?
Parlem de melons, experiències gastronòmiques i frares caputxins.
D'origen xinès, ofereixen interessants combinacions. En parlem amb el Santi Santamaria.
Lluny de créixer espontàniament, aquests bolets es poden plantar.
El xef Carles Tejedor explica les varietats i les possibilitats que ens ofereix aquesta fruita.
El rosbif, el pastís fred de salmó o el tall rodó de pollastre són alguns d'aquests plats.
Ous, llet i sucre. Tres ingredients per tenir llestes unes de les postres més bones de la cuina.
El picant estimula i ajuda a potenciar els sabors. Coneixem plats, condiments i aliments.
Aprenem les claus del seu èxit i a fer-ne un de bo amb el Pep Nogué.
El més importat d'una dieta és que no ens faci perdre el temps, ni la salut ni el plaer de menjar.
El pa ha estat sempre l'aliment més aprofitat de la cuina. Però, ara, encara l'aprofitem tant?
La nostra sintonia és de "La Salseta del Poble Sec"
De vedella, de bou, de pollastre... comparem opcions i receptes saludables amb el Pep Palau.
La primavera ens dona aquests aliments que aporten moltes opcions culinàries.
Verds, blancs, en llauna o al natural. Els espàrrecs formen part de molts plats i guarnicions.
Són reclam i referent per a gurmets i per a cuiners. Obrim debat sobre les guies gastronòmiques.
Parlem amb el Quim Marquès del seu llibre "La cuina de la Barceloneta" i de la millor cuina marinera
Amb patata, col i cansalada en tenim prou per fer un bon trinxat.
És un dels peixos més consumits: és sa, de gust suau i de fàcil digestió.
Aprenem algunes de les maneres de cuinar-la, com s'ha de collir i com s'ha de conservar.
Pot ser de carn, de peix o de verdures, però ha de complir una única condició: estar cru.
És habitual menjar al sofà i davant el televisor, però, quins riscos implica?
Aquest eriçó marítim, gens valorat fa anys, s'ha convertit en tot un plaer gastronòmic.
Mantenim un debat amb els sommeliers Enric Soler, Quim Vila i Cèsar Cànoves.
Dediquem el programa al rei del lot de Nadal: el pernil.