Anar a la navegació principalAnar al contingut
Sense fronteres

Tots els sabors del Montsec

Durada: 1 h 1 min
06/07/2024
Al "Sense fronteres" enfilem cap a la Noguera per conèixer de prop la fundació gastronòmica Coma de Meià, situada a Vilanova de Meià, que busca protegir la biodiversitat, divulgar la cultura gastronòmica catalana i promocionar l'agricultura ecològica. Entrevistem l'ànima del projecte, el xef Sergi de Meià. A Santa Maria de Meià ens aturem a fer parada i fonda a l'Hostal Montsec, que gestionen la Maria Jesús Novau i la seva filla, Martina Giurgi Novau. De la cultura gastronòmica de la comarca en sap un niu Alba Vilanova Prat, nascuda a Gàrzola, autora de "L'essència del rebost", un receptari que recull les receptes del rebost transmeses de generació en generació. Recorrem el territori amb Ferran Torrent, Maria de la Pau Janer, Eloi Barrera, Joaquim Montclús i Pere Lluís Alvau, i parlem amb qui ha estat El Convidat de la temporada, amb més d'un milió de visites a Instagram, Gagandeep Singh Khalsa, portaveu de la comunitat sikh a Catalunya.

Àudios