Turisme sostenible a la Conca de Barberà, forners de quarta generació i l'Observatori d'Izaña
25/04/2024
"MeteoMauri" que ens explica la importància mundial de l'Observatori d'Izaña, a les Canàries, el pa fet per una família que marxa de Terrassa i munta un forn a Estamariu, criteris de sostenibilitat al turisme de la Conca de Barberà i noves maneres d'entendre la terra des del Penedès.METEOESCAPADES - El turisme sostenible a la Conca de BarberàMETEOAMBIENT¿+ METEOTERRA -¿ Nova manera d'entendre la terra, la viticultura METEOTAULA¿-¿Estamariu, a l'Alt Urgell, té fleca gràcies a uns forners de quarta generació arribats de TerrassaMETEOTEMPS -¿ L'Observatori d'Izaña, a Tenerife: la méteo, vegetació endèmica i contaminació de fons Quin temps farà? Un cap de setmana amb pluges i ruixats.