Una festa per descobrir els vins catalans menys coneguts
11/10/2024
Lluís Izquierdo i Jordi Puerta són un empleat de banca i un treballador d'una ONG que es van conèixer a la barra d'un bar de vins. Allà va néixer una bona amistat i el projecte d'El Bon Vi Va, que té l'objectiu de promocionar petits cellers catalans poc coneguts però que fan grans vins. Durant els últims dos anys el Lluís i el Jordi han organitzat una cinquantena de tastos, i el 18 d'octubre celebren la segona edició de la seva fira de vins, en la qual es podran tastar més 100 referències de 40 elaboradors d'arreu de Catalunya. Ens visiten acompanyats de dos d'aquests vins i d'un dels productors que participaran en la fira, Jordi Raventós, propietari del celler Clos dels Guarans, on elabora vins amb varietats autòctones gairebé oblidades, com el ranci de malvasia vermella que ens deixa tastar, alhora que treballa per recuperar el ruc català.