Un restaurant caníbal a Berlín
Vázquez Montalbán, l'home que va democratitzar el plaer de la bona taula
22/10/2023
Reivindiquem i recordem el periodista i gastrònom Manuel Vázquez Montalbán quan es compleixen 20 anys de la seva mort. Escoltem la seva veu i també la periodista Cristina Jolonch, que el coneixia molt bé; Toni Massanés, gran defensor de la seva figura, i Ferran Adrià, que el lloa com a pont de la cuina tradicional i la cuina creativa. L'editor Ernest Folch ens explica les referències gastronòmiques de "Los papeles de Amundsen". L'armadora de la Barceloneta, Cristina Caparrós, analitza el polèmic projecte per posar en marxa a Canàries la primera granja del món de cria de pops en captivitat. També fem la llista de la compra amb els productes de temporada i parlem amb el pagès Ferran Argilés del conreu de la carbassa, un producte estrella aquests dies per influència de Halloween. Acabem de fer gana amb l'especialitat del restaurant La Boscana, a Bellvís, al Pla d'Urgell.