Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Víctor Pardo, els clàssics de la cuina catalana tornen

Durada: 53 min
29/08/2024
Amb el cuiner Víctor Pardo, especialista en la cuina del producte, a la recerca dels clàssics de la gastronomia de casa nostra per tornar-los a posar de moda. L'ensaladilla, el capipota, els lletons de vedella, els cargols i el fricandó en són alguns exemples. Abans, però, anem fins al mercat de Sant Martí a veure què s'hi cuina; l'Imma Puigcorbé ens porta el seu tuit rural; l'especialista cervesera, Judit Càrtex, ens porta un nou estil de cervesa; la nutricionista Anna Paré ens parla dels ultraprocessats; l'Òscar Gómez ens posa el restaurant 1881 a la "Guia Virginias", i el pagès i enòleg Jordi Esteve hi posa el punt final amb una poesia lliure des de l'olivar d'en Jan al Celler Rim.

Àudios