Bon Dia TV és la plataforma de continguts audiovisuals de caràcter social i cultural impulsada per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).
La programació està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports, en una llengua que es manifesta en diferents variants segons el territori.
Elin, temps de fika
Aquest capítol comença amb una "fika", una pausa, una estona que a Suècia la gent dedica a prendre un cafè o un te, amb uns "kanelbullar" (pastes de canyella), unes galetes o un tall de pastís... Li hem demanat a l'Elin, la nostra protagonista, que "allargui" aquest moment de pausa i que ens dediqui un llarg parèntesi per aprendre, amb ella, més coses del seu país. L'Elin va créixer a Skara, una petita i mil·lenària població del sud de Suècia. Periodista "freelance", escriu per a diferents mitjans suecs i en especial de la seva regió, amb la capital a Göteborg. A més de Comunicació, ha estudiat Humanitats, Antropologia Social i Filologia Hispànica. La seva inquietud, però, va més enllà dels estudis. Ha viscut a Santiago de Xile, a Madrid i a Londres i, un cop a Barcelona, li ha costat ben poc adaptar-s'hi i fer seu el català. A part del bon clima, de la llum, de sortir molt al carrer, ens explica que li agrada com la gent es pren aquí la vida, amb aquell punt d'improvisació que sembla impossible als països nòrdics, on tot s'ha de planificar meticulosament. La casualitat ha fet que a sota de casa seva hi hagi la botiga de mobles d'una altra sueca, la Sofia, a qui abans no coneixia. I aquesta avinentesa es pot dir que desencadena la part gastronòmica del programa. Juntes faran plats com l'"skangenröra", una torrada amb gambes que es pren com a aperitiu, com les patates amb arengs. Com a plat principal, unes "kötbullar" (mandonguilles) i de postres... "smulpaj", un típic pastís que farceixen de maduixes i gerds.
Terra de passions
BORIS BECKER
A TERRA DE PASSIONS explicarem la història d'un nin prodigi, un personatge que ho va tenir tot i ho va perdre tot. Va ser un ídol esportiu convertint-se en el jugador més jove que va guanyar Wimbledon amb 17 anys. A Mallorca, va tenir problemes legals amb una casa que es va construir a Artà, però malgrat això continua sent un enamorat de la nostra terra. Ell es Boris Becker i avui vos desclourem tots el secrets a Terra de Passions
Corea del Sud 1
Corea del Sud, la voluntat de ser els millors. Descobrirem un país que busca l'excel·lència de manera obsessiva amb un cost personal i social molt difícil d'assimilar per la nostra mentalitat. Veurem la fal·lera per semblar occidentals a base d'operacions de cirurgia estètica, la relació entre alcohol i vida laboral i com ha penetrat la cultura occidental en la seva vida quotidiana.
Un espai on 14 estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual d'universitats catalanes mostraran una mirada jove sobre la realitat social europea. Els estudiants aprofitaran les seves estades amb beques Erasmus per enregistrar, amb petites càmeres de vídeo digital d'alta definició, reportatges curts sobre l'actualitat dels països europeus on cursen les beques.
Les peces s'emetran al 33 i es podran veure o descarregar a internet a www.tv3.cat/blogeuropa. El programa agruparà reportatges variats proposats pels mateixos estudiants o emetrà programes especials monogràfics amb els diversos punts de vista de cada país.
La Cèlia queda tocada quan veu que la Mamen està atenent un client que havia de portar ella. Queda clar que està sent maltractada, i en Quique es planteja afegir-se a la demanda que vol posar la Cristina. La Cati aconsegueix prendre-li la feina a l'organitzadora del casament de la filla de la Carmina, i en Quim està il·lusionat perquè demà comença la nova feina. Per un comentari que fa la Mamen, la Gemma entén que encara té una relació amb la Rita, i això fa que la poca confiança que tenia en la noia caigui en picat. La Marta pretenia muntar una cita entre la Gina i en Santi per retenir la seva amiga a Barcelona, però en Litus li vol fer veure que és un pla absurd.
En Joan i la Tilda són parella i tots tres estan incòmodes. Per motius diferents, però cap dels tres no està del tot tranquil. En Marçal s'adona que està sol davant dels Flaquer. La Marta se sent cada dia més desplaçada al costat de l'Ernest. L'Imma anima en Nandu a tenir relacions, però ell va fer un pacte amb la Nora...
Cuineres i cuiners
Avelino Ramón
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Este cuiner de Morella és referent de la gastronomia local i formador de futurs professionals. A la calor d'una bona acollida, Ricard i Avelino recorren productes totèmics com el corder, els bolets, els formatges i la tòfona, tot un cosmos propi que defineix l'ésser morellà.
Fred i calent
ALVOCAT
Avui a Fred i Calent anam d'alvocat. Anirem fins a Sóller per coneixer un home que fa més de 30 anys que cultiva alvocats, i que ens podrá contar com s'adapta al clima de les nostres illes. Na Fanny anirà fins al mercat de Pere Garau per conèixer una varietat d'alvocat que anomenen alvocat light. Na Marta s'acostarà a sa Gerreria per tastar una delícia de la cuina canària: mojo d'alvocat amb ostres verdes. Cuinarem ous "ranxeros" amb guacamole. A Sant Llorenç aprendrem com hem de sembrar un alvocater. Na Marta anirà fins a Santa Catalina per aprendre a fer un fondant de xocolata amb alvocat. Amb na Fanny farem una maionesa d'alvocat sense oli. A una peixateria del Port de Sóller coneixerem les diferents varietats de mòllera que podem torbar al mercar. Per acabar farem una mòllera
CUINES CATALUNYA
Crema de carbassó i hamburguesa a la napolitana
Avui us proposem una crema de carbassó amb un toc final especial i us animem a perdre la por de fer hamburgueses a casa, amb una recepta ben especial.
Cuina amb Santi Taura
GREIXERA DE SARDINES AL FORN
Greixera de sardines al forn
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear.
Avui sofregirem espinacs i herbes aromàtiques. Els ficarem dins un motllo folrat amb lloms de sardina i li afegirem una maionesa de safrà, cobrirem amb galeta picada i enfornarem.
21'48"
Elin, temps de fika
Aquest capítol comença amb una "fika", una pausa, una estona que a Suècia la gent dedica a prendre un cafè o un te, amb uns "kanelbullar" (pastes de canyella), unes galetes o un tall de pastís... Li hem demanat a l'Elin, la nostra protagonista, que "allargui" aquest moment de pausa i que ens dediqui un llarg parèntesi per aprendre, amb ella, més coses del seu país. L'Elin va créixer a Skara, una petita i mil·lenària població del sud de Suècia. Periodista "freelance", escriu per a diferents mitjans suecs i en especial de la seva regió, amb la capital a Göteborg. A més de Comunicació, ha estudiat Humanitats, Antropologia Social i Filologia Hispànica. La seva inquietud, però, va més enllà dels estudis. Ha viscut a Santiago de Xile, a Madrid i a Londres i, un cop a Barcelona, li ha costat ben poc adaptar-s'hi i fer seu el català. A part del bon clima, de la llum, de sortir molt al carrer, ens explica que li agrada com la gent es pren aquí la vida, amb aquell punt d'improvisació que sembla impossible als països nòrdics, on tot s'ha de planificar meticulosament. La casualitat ha fet que a sota de casa seva hi hagi la botiga de mobles d'una altra sueca, la Sofia, a qui abans no coneixia. I aquesta avinentesa es pot dir que desencadena la part gastronòmica del programa. Juntes faran plats com l'"skangenröra", una torrada amb gambes que es pren com a aperitiu, com les patates amb arengs. Com a plat principal, unes "kötbullar" (mandonguilles) i de postres... "smulpaj", un típic pastís que farceixen de maduixes i gerds.
Terra de passions
BORIS BECKER
A TERRA DE PASSIONS explicarem la història d'un nin prodigi, un personatge que ho va tenir tot i ho va perdre tot. Va ser un ídol esportiu convertint-se en el jugador més jove que va guanyar Wimbledon amb 17 anys. A Mallorca, va tenir problemes legals amb una casa que es va construir a Artà, però malgrat això continua sent un enamorat de la nostra terra. Ell es Boris Becker i avui vos desclourem tots el secrets a Terra de Passions
Corea del Sud 1
Corea del Sud, la voluntat de ser els millors. Descobrirem un país que busca l'excel·lència de manera obsessiva amb un cost personal i social molt difícil d'assimilar per la nostra mentalitat. Veurem la fal·lera per semblar occidentals a base d'operacions de cirurgia estètica, la relació entre alcohol i vida laboral i com ha penetrat la cultura occidental en la seva vida quotidiana.
Un espai on 14 estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual d'universitats catalanes mostraran una mirada jove sobre la realitat social europea. Els estudiants aprofitaran les seves estades amb beques Erasmus per enregistrar, amb petites càmeres de vídeo digital d'alta definició, reportatges curts sobre l'actualitat dels països europeus on cursen les beques.
Les peces s'emetran al 33 i es podran veure o descarregar a internet a www.tv3.cat/blogeuropa. El programa agruparà reportatges variats proposats pels mateixos estudiants o emetrà programes especials monogràfics amb els diversos punts de vista de cada país.
La Cèlia queda tocada quan veu que la Mamen està atenent un client que havia de portar ella. Queda clar que està sent maltractada, i en Quique es planteja afegir-se a la demanda que vol posar la Cristina. La Cati aconsegueix prendre-li la feina a l'organitzadora del casament de la filla de la Carmina, i en Quim està il·lusionat perquè demà comença la nova feina. Per un comentari que fa la Mamen, la Gemma entén que encara té una relació amb la Rita, i això fa que la poca confiança que tenia en la noia caigui en picat. La Marta pretenia muntar una cita entre la Gina i en Santi per retenir la seva amiga a Barcelona, però en Litus li vol fer veure que és un pla absurd.
En Joan i la Tilda són parella i tots tres estan incòmodes. Per motius diferents, però cap dels tres no està del tot tranquil. En Marçal s'adona que està sol davant dels Flaquer. La Marta se sent cada dia més desplaçada al costat de l'Ernest. L'Imma anima en Nandu a tenir relacions, però ell va fer un pacte amb la Nora...
Cuineres i cuiners
Avelino Ramón
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Este cuiner de Morella és referent de la gastronomia local i formador de futurs professionals. A la calor d'una bona acollida, Ricard i Avelino recorren productes totèmics com el corder, els bolets, els formatges i la tòfona, tot un cosmos propi que defineix l'ésser morellà.
Fred i calent
ALVOCAT
Avui a Fred i Calent anam d'alvocat. Anirem fins a Sóller per coneixer un home que fa més de 30 anys que cultiva alvocats, i que ens podrá contar com s'adapta al clima de les nostres illes. Na Fanny anirà fins al mercat de Pere Garau per conèixer una varietat d'alvocat que anomenen alvocat light. Na Marta s'acostarà a sa Gerreria per tastar una delícia de la cuina canària: mojo d'alvocat amb ostres verdes. Cuinarem ous "ranxeros" amb guacamole. A Sant Llorenç aprendrem com hem de sembrar un alvocater. Na Marta anirà fins a Santa Catalina per aprendre a fer un fondant de xocolata amb alvocat. Amb na Fanny farem una maionesa d'alvocat sense oli. A una peixateria del Port de Sóller coneixerem les diferents varietats de mòllera que podem torbar al mercar. Per acabar farem una mòllera
CUINES CATALUNYA
Crema de carbassó i hamburguesa a la napolitana
Avui us proposem una crema de carbassó amb un toc final especial i us animem a perdre la por de fer hamburgueses a casa, amb una recepta ben especial.
Cuina amb Santi Taura
GREIXERA DE SARDINES AL FORN
Greixera de sardines al forn
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear.
Avui sofregirem espinacs i herbes aromàtiques. Els ficarem dins un motllo folrat amb lloms de sardina i li afegirem una maionesa de safrà, cobrirem amb galeta picada i enfornarem.
21'48"
Elin, temps de fika
Aquest capítol comença amb una "fika", una pausa, una estona que a Suècia la gent dedica a prendre un cafè o un te, amb uns "kanelbullar" (pastes de canyella), unes galetes o un tall de pastís... Li hem demanat a l'Elin, la nostra protagonista, que "allargui" aquest moment de pausa i que ens dediqui un llarg parèntesi per aprendre, amb ella, més coses del seu país. L'Elin va créixer a Skara, una petita i mil·lenària població del sud de Suècia. Periodista "freelance", escriu per a diferents mitjans suecs i en especial de la seva regió, amb la capital a Göteborg. A més de Comunicació, ha estudiat Humanitats, Antropologia Social i Filologia Hispànica. La seva inquietud, però, va més enllà dels estudis. Ha viscut a Santiago de Xile, a Madrid i a Londres i, un cop a Barcelona, li ha costat ben poc adaptar-s'hi i fer seu el català. A part del bon clima, de la llum, de sortir molt al carrer, ens explica que li agrada com la gent es pren aquí la vida, amb aquell punt d'improvisació que sembla impossible als països nòrdics, on tot s'ha de planificar meticulosament. La casualitat ha fet que a sota de casa seva hi hagi la botiga de mobles d'una altra sueca, la Sofia, a qui abans no coneixia. I aquesta avinentesa es pot dir que desencadena la part gastronòmica del programa. Juntes faran plats com l'"skangenröra", una torrada amb gambes que es pren com a aperitiu, com les patates amb arengs. Com a plat principal, unes "kötbullar" (mandonguilles) i de postres... "smulpaj", un típic pastís que farceixen de maduixes i gerds.
Terra de passions
BORIS BECKER
A TERRA DE PASSIONS explicarem la història d'un nin prodigi, un personatge que ho va tenir tot i ho va perdre tot. Va ser un ídol esportiu convertint-se en el jugador més jove que va guanyar Wimbledon amb 17 anys. A Mallorca, va tenir problemes legals amb una casa que es va construir a Artà, però malgrat això continua sent un enamorat de la nostra terra. Ell es Boris Becker i avui vos desclourem tots el secrets a Terra de Passions
Corea del Sud 1
Corea del Sud, la voluntat de ser els millors. Descobrirem un país que busca l'excel·lència de manera obsessiva amb un cost personal i social molt difícil d'assimilar per la nostra mentalitat. Veurem la fal·lera per semblar occidentals a base d'operacions de cirurgia estètica, la relació entre alcohol i vida laboral i com ha penetrat la cultura occidental en la seva vida quotidiana.
Un espai on 14 estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual d'universitats catalanes mostraran una mirada jove sobre la realitat social europea. Els estudiants aprofitaran les seves estades amb beques Erasmus per enregistrar, amb petites càmeres de vídeo digital d'alta definició, reportatges curts sobre l'actualitat dels països europeus on cursen les beques.
Les peces s'emetran al 33 i es podran veure o descarregar a internet a www.tv3.cat/blogeuropa. El programa agruparà reportatges variats proposats pels mateixos estudiants o emetrà programes especials monogràfics amb els diversos punts de vista de cada país.
La Cèlia queda tocada quan veu que la Mamen està atenent un client que havia de portar ella. Queda clar que està sent maltractada, i en Quique es planteja afegir-se a la demanda que vol posar la Cristina. La Cati aconsegueix prendre-li la feina a l'organitzadora del casament de la filla de la Carmina, i en Quim està il·lusionat perquè demà comença la nova feina. Per un comentari que fa la Mamen, la Gemma entén que encara té una relació amb la Rita, i això fa que la poca confiança que tenia en la noia caigui en picat. La Marta pretenia muntar una cita entre la Gina i en Santi per retenir la seva amiga a Barcelona, però en Litus li vol fer veure que és un pla absurd.
En Joan i la Tilda són parella i tots tres estan incòmodes. Per motius diferents, però cap dels tres no està del tot tranquil. En Marçal s'adona que està sol davant dels Flaquer. La Marta se sent cada dia més desplaçada al costat de l'Ernest. L'Imma anima en Nandu a tenir relacions, però ell va fer un pacte amb la Nora...
Cuineres i cuiners
Avelino Ramón
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Este cuiner de Morella és referent de la gastronomia local i formador de futurs professionals. A la calor d'una bona acollida, Ricard i Avelino recorren productes totèmics com el corder, els bolets, els formatges i la tòfona, tot un cosmos propi que defineix l'ésser morellà.
Fred i calent
ALVOCAT
Avui a Fred i Calent anam d'alvocat. Anirem fins a Sóller per coneixer un home que fa més de 30 anys que cultiva alvocats, i que ens podrá contar com s'adapta al clima de les nostres illes. Na Fanny anirà fins al mercat de Pere Garau per conèixer una varietat d'alvocat que anomenen alvocat light. Na Marta s'acostarà a sa Gerreria per tastar una delícia de la cuina canària: mojo d'alvocat amb ostres verdes. Cuinarem ous "ranxeros" amb guacamole. A Sant Llorenç aprendrem com hem de sembrar un alvocater. Na Marta anirà fins a Santa Catalina per aprendre a fer un fondant de xocolata amb alvocat. Amb na Fanny farem una maionesa d'alvocat sense oli. A una peixateria del Port de Sóller coneixerem les diferents varietats de mòllera que podem torbar al mercar. Per acabar farem una mòllera
CUINES CATALUNYA
Crema de carbassó i hamburguesa a la napolitana
Avui us proposem una crema de carbassó amb un toc final especial i us animem a perdre la por de fer hamburgueses a casa, amb una recepta ben especial.
Cuina amb Santi Taura
GREIXERA DE SARDINES AL FORN
Greixera de sardines al forn
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear.
Avui sofregirem espinacs i herbes aromàtiques. Els ficarem dins un motllo folrat amb lloms de sardina i li afegirem una maionesa de safrà, cobrirem amb galeta picada i enfornarem.
21'48"
Elin, temps de fika
Aquest capítol comença amb una "fika", una pausa, una estona que a Suècia la gent dedica a prendre un cafè o un te, amb uns "kanelbullar" (pastes de canyella), unes galetes o un tall de pastís... Li hem demanat a l'Elin, la nostra protagonista, que "allargui" aquest moment de pausa i que ens dediqui un llarg parèntesi per aprendre, amb ella, més coses del seu país. L'Elin va créixer a Skara, una petita i mil·lenària població del sud de Suècia. Periodista "freelance", escriu per a diferents mitjans suecs i en especial de la seva regió, amb la capital a Göteborg. A més de Comunicació, ha estudiat Humanitats, Antropologia Social i Filologia Hispànica. La seva inquietud, però, va més enllà dels estudis. Ha viscut a Santiago de Xile, a Madrid i a Londres i, un cop a Barcelona, li ha costat ben poc adaptar-s'hi i fer seu el català. A part del bon clima, de la llum, de sortir molt al carrer, ens explica que li agrada com la gent es pren aquí la vida, amb aquell punt d'improvisació que sembla impossible als països nòrdics, on tot s'ha de planificar meticulosament. La casualitat ha fet que a sota de casa seva hi hagi la botiga de mobles d'una altra sueca, la Sofia, a qui abans no coneixia. I aquesta avinentesa es pot dir que desencadena la part gastronòmica del programa. Juntes faran plats com l'"skangenröra", una torrada amb gambes que es pren com a aperitiu, com les patates amb arengs. Com a plat principal, unes "kötbullar" (mandonguilles) i de postres... "smulpaj", un típic pastís que farceixen de maduixes i gerds.
Terra de passions
BORIS BECKER
A TERRA DE PASSIONS explicarem la història d'un nin prodigi, un personatge que ho va tenir tot i ho va perdre tot. Va ser un ídol esportiu convertint-se en el jugador més jove que va guanyar Wimbledon amb 17 anys. A Mallorca, va tenir problemes legals amb una casa que es va construir a Artà, però malgrat això continua sent un enamorat de la nostra terra. Ell es Boris Becker i avui vos desclourem tots el secrets a Terra de Passions
Corea del Sud 1
Corea del Sud, la voluntat de ser els millors. Descobrirem un país que busca l'excel·lència de manera obsessiva amb un cost personal i social molt difícil d'assimilar per la nostra mentalitat. Veurem la fal·lera per semblar occidentals a base d'operacions de cirurgia estètica, la relació entre alcohol i vida laboral i com ha penetrat la cultura occidental en la seva vida quotidiana.
Un espai on 14 estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual d'universitats catalanes mostraran una mirada jove sobre la realitat social europea. Els estudiants aprofitaran les seves estades amb beques Erasmus per enregistrar, amb petites càmeres de vídeo digital d'alta definició, reportatges curts sobre l'actualitat dels països europeus on cursen les beques.
Les peces s'emetran al 33 i es podran veure o descarregar a internet a www.tv3.cat/blogeuropa. El programa agruparà reportatges variats proposats pels mateixos estudiants o emetrà programes especials monogràfics amb els diversos punts de vista de cada país.
La Cèlia queda tocada quan veu que la Mamen està atenent un client que havia de portar ella. Queda clar que està sent maltractada, i en Quique es planteja afegir-se a la demanda que vol posar la Cristina. La Cati aconsegueix prendre-li la feina a l'organitzadora del casament de la filla de la Carmina, i en Quim està il·lusionat perquè demà comença la nova feina. Per un comentari que fa la Mamen, la Gemma entén que encara té una relació amb la Rita, i això fa que la poca confiança que tenia en la noia caigui en picat. La Marta pretenia muntar una cita entre la Gina i en Santi per retenir la seva amiga a Barcelona, però en Litus li vol fer veure que és un pla absurd.
En Joan i la Tilda són parella i tots tres estan incòmodes. Per motius diferents, però cap dels tres no està del tot tranquil. En Marçal s'adona que està sol davant dels Flaquer. La Marta se sent cada dia més desplaçada al costat de l'Ernest. L'Imma anima en Nandu a tenir relacions, però ell va fer un pacte amb la Nora...
Cuineres i cuiners
Avelino Ramón
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Este cuiner de Morella és referent de la gastronomia local i formador de futurs professionals. A la calor d'una bona acollida, Ricard i Avelino recorren productes totèmics com el corder, els bolets, els formatges i la tòfona, tot un cosmos propi que defineix l'ésser morellà.
Fred i calent
ALVOCAT
Avui a Fred i Calent anam d'alvocat. Anirem fins a Sóller per coneixer un home que fa més de 30 anys que cultiva alvocats, i que ens podrá contar com s'adapta al clima de les nostres illes. Na Fanny anirà fins al mercat de Pere Garau per conèixer una varietat d'alvocat que anomenen alvocat light. Na Marta s'acostarà a sa Gerreria per tastar una delícia de la cuina canària: mojo d'alvocat amb ostres verdes. Cuinarem ous "ranxeros" amb guacamole. A Sant Llorenç aprendrem com hem de sembrar un alvocater. Na Marta anirà fins a Santa Catalina per aprendre a fer un fondant de xocolata amb alvocat. Amb na Fanny farem una maionesa d'alvocat sense oli. A una peixateria del Port de Sóller coneixerem les diferents varietats de mòllera que podem torbar al mercar. Per acabar farem una mòllera
CUINES CATALUNYA
Crema de carbassó i hamburguesa a la napolitana
Avui us proposem una crema de carbassó amb un toc final especial i us animem a perdre la por de fer hamburgueses a casa, amb una recepta ben especial.
Cuina amb Santi Taura
GREIXERA DE SARDINES AL FORN
Greixera de sardines al forn
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear.
Avui sofregirem espinacs i herbes aromàtiques. Els ficarem dins un motllo folrat amb lloms de sardina i li afegirem una maionesa de safrà, cobrirem amb galeta picada i enfornarem.
21'48"
Postdates_ Moments 33
Meritxell Cucurella