Bon Dia TV és la plataforma de continguts audiovisuals de caràcter social i cultural impulsada per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).
La programació està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports, en una llengua que es manifesta en diferents variants segons el territori.
Living Europa
Pàdua
Per a molts joves marxar a estudiar fora és l'excusa per emancipar-se de casa per primera vegada. Com viuen aquesta primera experiència? És fàcil trobar pis? Com s'ho fan per pagar-lo i per administrar-se els diners? Tothom pot permetre's marxar d'Erasmus? El primer episodi de Living Europa el dediquem a dues de les nostres principals preocupacions: els diners i l'habitatge. La Laura i el Pablo ens parlen de tot això des de Pàdua, una de les ciutats més cares d'Itàlia.
Un espai on 14 estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual d'universitats catalanes mostraran una mirada jove sobre la realitat social europea. Els estudiants aprofitaran les seves estades amb beques Erasmus per enregistrar, amb petites càmeres de vídeo digital d'alta definició, reportatges curts sobre l'actualitat dels països europeus on cursen les beques.
Les peces s'emetran al 33 i es podran veure o descarregar a internet a www.tv3.cat/blogeuropa. El programa agruparà reportatges variats proposats pels mateixos estudiants o emetrà programes especials monogràfics amb els diversos punts de vista de cada país.
Terra de passions
BRIGITTE BARDOT I GUNTER SACHS
A TERRA DE PASSIONS explicarem la història de les dues persones mes glamouroses dels anys seixanta: ella era la sex-simbol mundial, i ell tenia reputació de playboy incontrolable, el candidat a gendre més perillós del planeta. Eren Brigitte Bardot i Gunter Sachs. Ell, va seduir-la d'una manera original i creativa, llençant milers de roses a ca seva des d'un helicòpter. Varen viure ràpid, intensament, xuclant-li la essència a la vida. Varen venir a la nostra terra i el que varen viure aquí els va lligar a les Balears per sempre.
Mongòlia
Afers exteriors aterra a Mongòlia per visitar una depuradora de la capital, Ulanbator, i conèixer el seu creador, un enginyer valencià.
Aquest enginyer convidarà Miquel Calçada a assistir a un concert de rock d'un grup mongol. Això després d'haver passat uns dies amb els nòmades enmig de l'estepa i abans d'anar a muntar a cavall amb un fotògraf basc. Intentarà descobrir com es fa per ser el cònsol més jove d'Europa en companyia d'un apassionat de Genguis Khan.
Comerç just, futur just
Diverses joves són conscients que l'actual model d'importació d'aliments del sud global i de producció massiva de roba és insostenible i treballen per construir un futur just.
La Cèlia vol fer un esforç per portar-se bé amb la Cristina, però la Noe, que sap que la noia vol recuperar en Quique, li aconsella que no gasti energia en això. El pare de la Gina vol que es reuneixin. Sembla que en Jordi va fer reaccionar l'home. Però va fer bé? L'advocada de la Marta la tranquil·litza: té les de guanyar al judici amb l'Adam. La Cati confessa a en Sebastià que li faran una inspecció d'hisenda. L'home l'adverteix que, si ell en surt esquitxat, partiran peres professionalment. La Cati ja té el seu sospitós.
En Dani comet, per gelosia, un error que pot resultar fatal. La Nora es fica definitivament en l'embolic del segle. Els consells de l'Imma no han servit de res. L'Albert va trobant noves maneres de perjudicar la Fàtima i en Ricard. Els Flaquer estan perdent els papers. Fa un parell de dies que no arriben notícies de l'Omar, i la Lídia es desespera.
Samaruc digital
La rosseta en extinció, la campaneta de les neus i el futur dels ornitòlegs
Docusèrie de divulgació ambiental. Presentat per Oriana Brunori. Hui, al Fondo d'Elx-Crevillent coneixerem la rosseta, un ànec en perill crític d'extinció. Parlarem amb Natxo Lacomba, l'home que està al capdavant del grup de biòlegs del parc natural. Al Centre per a la Investigació i l'Experimentació Forestal conserven espècies de flora valenciana rara. Ens fixarem en la campaneta de les neus. Caminarem pel paratge natural municipal Serra de l'Ombria, d'Ontinyent. I mostrarem el potencial que té el turisme ornitològic.
Fred i calent
GLUTEN, ÁNGEL O DIMONII?
Per què de cada vegada hi ha més celíacs? I com és que la gent descobreix que ho és als 60 anys? O després de tenir un infant o una depressió?
Aquesta setmana a Fred i Calent volem parlar de la celiaquia i de la intolerància al gluten. 1 de cada 100 persones és celíaca però només un 10 per cent d'elles ho sap.
Esbrinarem per què algunes farines tenen un 400 per cent més de gluten del que tenien fa unes dècades?
Cuinarem unes postres aptes per celíacs i farem la compra per veure les darreres novetats del gluten free i a quin preu es paguen.
Els porrerencs hauran d'esbrinar quina coca de trempó té gluten i quina no.
Parlarem amb una metgessa que ens explicarà quins símptomes provoca i veurem com es detecta aquesta intolerància a un laboratori.
Una dona major ens explicarà com als 50 anys va haver de canviar les seves receptes de tota la vida i també com la celiaquia ha canviat la història de tota una família.
Sabrem per què s'ha posat de moda de llevar-se el gluten entre les famoses de Hollywood i els esportistes.
De forma casolana sabrem si un producte té gluten o no.
CUINES CATALUNYA
Bombó de torró i ratafia
Marc Ribas fa uns bombons farcits de gelat de torró i recoberts de ratafia.
Cuina amb Santi Taura
PASTÍS DE FORMATGE AMB NABIUS
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura compartirà amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho farà a través d'unes receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que també n'incorporen d'altres de sorprenents.
Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això de cada recepta se n'expliquen variacions que la facilitin o que l'enriqueixin: ingredients alternatius, distintes maneres de cuinar-se i servir-se, o fins i tot alguna manera original d'aprofitar-ne les restes.
Realitzat per la productora mallorquina La Rulot, "Cuina amb Santi Taura" és una aposta per un format innovador: cuinam amb un estil proper, apassionat¿ i des de la pròpia cuina d'en Santi. Amb els seus estris, els seus productes i, és clar, les seves receptes ....
Living Europa
Pàdua
Per a molts joves marxar a estudiar fora és l'excusa per emancipar-se de casa per primera vegada. Com viuen aquesta primera experiència? És fàcil trobar pis? Com s'ho fan per pagar-lo i per administrar-se els diners? Tothom pot permetre's marxar d'Erasmus? El primer episodi de Living Europa el dediquem a dues de les nostres principals preocupacions: els diners i l'habitatge. La Laura i el Pablo ens parlen de tot això des de Pàdua, una de les ciutats més cares d'Itàlia.
Un espai on 14 estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual d'universitats catalanes mostraran una mirada jove sobre la realitat social europea. Els estudiants aprofitaran les seves estades amb beques Erasmus per enregistrar, amb petites càmeres de vídeo digital d'alta definició, reportatges curts sobre l'actualitat dels països europeus on cursen les beques.
Les peces s'emetran al 33 i es podran veure o descarregar a internet a www.tv3.cat/blogeuropa. El programa agruparà reportatges variats proposats pels mateixos estudiants o emetrà programes especials monogràfics amb els diversos punts de vista de cada país.
Terra de passions
BRIGITTE BARDOT I GUNTER SACHS
A TERRA DE PASSIONS explicarem la història de les dues persones mes glamouroses dels anys seixanta: ella era la sex-simbol mundial, i ell tenia reputació de playboy incontrolable, el candidat a gendre més perillós del planeta. Eren Brigitte Bardot i Gunter Sachs. Ell, va seduir-la d'una manera original i creativa, llençant milers de roses a ca seva des d'un helicòpter. Varen viure ràpid, intensament, xuclant-li la essència a la vida. Varen venir a la nostra terra i el que varen viure aquí els va lligar a les Balears per sempre.
Mongòlia
Afers exteriors aterra a Mongòlia per visitar una depuradora de la capital, Ulanbator, i conèixer el seu creador, un enginyer valencià.
Aquest enginyer convidarà Miquel Calçada a assistir a un concert de rock d'un grup mongol. Això després d'haver passat uns dies amb els nòmades enmig de l'estepa i abans d'anar a muntar a cavall amb un fotògraf basc. Intentarà descobrir com es fa per ser el cònsol més jove d'Europa en companyia d'un apassionat de Genguis Khan.
Comerç just, futur just
Diverses joves són conscients que l'actual model d'importació d'aliments del sud global i de producció massiva de roba és insostenible i treballen per construir un futur just.
La Cèlia vol fer un esforç per portar-se bé amb la Cristina, però la Noe, que sap que la noia vol recuperar en Quique, li aconsella que no gasti energia en això. El pare de la Gina vol que es reuneixin. Sembla que en Jordi va fer reaccionar l'home. Però va fer bé? L'advocada de la Marta la tranquil·litza: té les de guanyar al judici amb l'Adam. La Cati confessa a en Sebastià que li faran una inspecció d'hisenda. L'home l'adverteix que, si ell en surt esquitxat, partiran peres professionalment. La Cati ja té el seu sospitós.
En Dani comet, per gelosia, un error que pot resultar fatal. La Nora es fica definitivament en l'embolic del segle. Els consells de l'Imma no han servit de res. L'Albert va trobant noves maneres de perjudicar la Fàtima i en Ricard. Els Flaquer estan perdent els papers. Fa un parell de dies que no arriben notícies de l'Omar, i la Lídia es desespera.
Samaruc digital
La rosseta en extinció, la campaneta de les neus i el futur dels ornitòlegs
Docusèrie de divulgació ambiental. Presentat per Oriana Brunori. Hui, al Fondo d'Elx-Crevillent coneixerem la rosseta, un ànec en perill crític d'extinció. Parlarem amb Natxo Lacomba, l'home que està al capdavant del grup de biòlegs del parc natural. Al Centre per a la Investigació i l'Experimentació Forestal conserven espècies de flora valenciana rara. Ens fixarem en la campaneta de les neus. Caminarem pel paratge natural municipal Serra de l'Ombria, d'Ontinyent. I mostrarem el potencial que té el turisme ornitològic.
Fred i calent
GLUTEN, ÁNGEL O DIMONII?
Per què de cada vegada hi ha més celíacs? I com és que la gent descobreix que ho és als 60 anys? O després de tenir un infant o una depressió?
Aquesta setmana a Fred i Calent volem parlar de la celiaquia i de la intolerància al gluten. 1 de cada 100 persones és celíaca però només un 10 per cent d'elles ho sap.
Esbrinarem per què algunes farines tenen un 400 per cent més de gluten del que tenien fa unes dècades?
Cuinarem unes postres aptes per celíacs i farem la compra per veure les darreres novetats del gluten free i a quin preu es paguen.
Els porrerencs hauran d'esbrinar quina coca de trempó té gluten i quina no.
Parlarem amb una metgessa que ens explicarà quins símptomes provoca i veurem com es detecta aquesta intolerància a un laboratori.
Una dona major ens explicarà com als 50 anys va haver de canviar les seves receptes de tota la vida i també com la celiaquia ha canviat la història de tota una família.
Sabrem per què s'ha posat de moda de llevar-se el gluten entre les famoses de Hollywood i els esportistes.
De forma casolana sabrem si un producte té gluten o no.
CUINES CATALUNYA
Bombó de torró i ratafia
Marc Ribas fa uns bombons farcits de gelat de torró i recoberts de ratafia.
Cuina amb Santi Taura
PASTÍS DE FORMATGE AMB NABIUS
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura compartirà amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho farà a través d'unes receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que també n'incorporen d'altres de sorprenents.
Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això de cada recepta se n'expliquen variacions que la facilitin o que l'enriqueixin: ingredients alternatius, distintes maneres de cuinar-se i servir-se, o fins i tot alguna manera original d'aprofitar-ne les restes.
Realitzat per la productora mallorquina La Rulot, "Cuina amb Santi Taura" és una aposta per un format innovador: cuinam amb un estil proper, apassionat¿ i des de la pròpia cuina d'en Santi. Amb els seus estris, els seus productes i, és clar, les seves receptes ....
Living Europa
Pàdua
Per a molts joves marxar a estudiar fora és l'excusa per emancipar-se de casa per primera vegada. Com viuen aquesta primera experiència? És fàcil trobar pis? Com s'ho fan per pagar-lo i per administrar-se els diners? Tothom pot permetre's marxar d'Erasmus? El primer episodi de Living Europa el dediquem a dues de les nostres principals preocupacions: els diners i l'habitatge. La Laura i el Pablo ens parlen de tot això des de Pàdua, una de les ciutats més cares d'Itàlia.
Un espai on 14 estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual d'universitats catalanes mostraran una mirada jove sobre la realitat social europea. Els estudiants aprofitaran les seves estades amb beques Erasmus per enregistrar, amb petites càmeres de vídeo digital d'alta definició, reportatges curts sobre l'actualitat dels països europeus on cursen les beques.
Les peces s'emetran al 33 i es podran veure o descarregar a internet a www.tv3.cat/blogeuropa. El programa agruparà reportatges variats proposats pels mateixos estudiants o emetrà programes especials monogràfics amb els diversos punts de vista de cada país.
Terra de passions
BRIGITTE BARDOT I GUNTER SACHS
A TERRA DE PASSIONS explicarem la història de les dues persones mes glamouroses dels anys seixanta: ella era la sex-simbol mundial, i ell tenia reputació de playboy incontrolable, el candidat a gendre més perillós del planeta. Eren Brigitte Bardot i Gunter Sachs. Ell, va seduir-la d'una manera original i creativa, llençant milers de roses a ca seva des d'un helicòpter. Varen viure ràpid, intensament, xuclant-li la essència a la vida. Varen venir a la nostra terra i el que varen viure aquí els va lligar a les Balears per sempre.
Mongòlia
Afers exteriors aterra a Mongòlia per visitar una depuradora de la capital, Ulanbator, i conèixer el seu creador, un enginyer valencià.
Aquest enginyer convidarà Miquel Calçada a assistir a un concert de rock d'un grup mongol. Això després d'haver passat uns dies amb els nòmades enmig de l'estepa i abans d'anar a muntar a cavall amb un fotògraf basc. Intentarà descobrir com es fa per ser el cònsol més jove d'Europa en companyia d'un apassionat de Genguis Khan.
Comerç just, futur just
Diverses joves són conscients que l'actual model d'importació d'aliments del sud global i de producció massiva de roba és insostenible i treballen per construir un futur just.
La Cèlia vol fer un esforç per portar-se bé amb la Cristina, però la Noe, que sap que la noia vol recuperar en Quique, li aconsella que no gasti energia en això. El pare de la Gina vol que es reuneixin. Sembla que en Jordi va fer reaccionar l'home. Però va fer bé? L'advocada de la Marta la tranquil·litza: té les de guanyar al judici amb l'Adam. La Cati confessa a en Sebastià que li faran una inspecció d'hisenda. L'home l'adverteix que, si ell en surt esquitxat, partiran peres professionalment. La Cati ja té el seu sospitós.
En Dani comet, per gelosia, un error que pot resultar fatal. La Nora es fica definitivament en l'embolic del segle. Els consells de l'Imma no han servit de res. L'Albert va trobant noves maneres de perjudicar la Fàtima i en Ricard. Els Flaquer estan perdent els papers. Fa un parell de dies que no arriben notícies de l'Omar, i la Lídia es desespera.
Samaruc digital
La rosseta en extinció, la campaneta de les neus i el futur dels ornitòlegs
Docusèrie de divulgació ambiental. Presentat per Oriana Brunori. Hui, al Fondo d'Elx-Crevillent coneixerem la rosseta, un ànec en perill crític d'extinció. Parlarem amb Natxo Lacomba, l'home que està al capdavant del grup de biòlegs del parc natural. Al Centre per a la Investigació i l'Experimentació Forestal conserven espècies de flora valenciana rara. Ens fixarem en la campaneta de les neus. Caminarem pel paratge natural municipal Serra de l'Ombria, d'Ontinyent. I mostrarem el potencial que té el turisme ornitològic.
Fred i calent
GLUTEN, ÁNGEL O DIMONII?
Per què de cada vegada hi ha més celíacs? I com és que la gent descobreix que ho és als 60 anys? O després de tenir un infant o una depressió?
Aquesta setmana a Fred i Calent volem parlar de la celiaquia i de la intolerància al gluten. 1 de cada 100 persones és celíaca però només un 10 per cent d'elles ho sap.
Esbrinarem per què algunes farines tenen un 400 per cent més de gluten del que tenien fa unes dècades?
Cuinarem unes postres aptes per celíacs i farem la compra per veure les darreres novetats del gluten free i a quin preu es paguen.
Els porrerencs hauran d'esbrinar quina coca de trempó té gluten i quina no.
Parlarem amb una metgessa que ens explicarà quins símptomes provoca i veurem com es detecta aquesta intolerància a un laboratori.
Una dona major ens explicarà com als 50 anys va haver de canviar les seves receptes de tota la vida i també com la celiaquia ha canviat la història de tota una família.
Sabrem per què s'ha posat de moda de llevar-se el gluten entre les famoses de Hollywood i els esportistes.
De forma casolana sabrem si un producte té gluten o no.
CUINES CATALUNYA
Bombó de torró i ratafia
Marc Ribas fa uns bombons farcits de gelat de torró i recoberts de ratafia.
Cuina amb Santi Taura
PASTÍS DE FORMATGE AMB NABIUS
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura compartirà amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho farà a través d'unes receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que també n'incorporen d'altres de sorprenents.
Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això de cada recepta se n'expliquen variacions que la facilitin o que l'enriqueixin: ingredients alternatius, distintes maneres de cuinar-se i servir-se, o fins i tot alguna manera original d'aprofitar-ne les restes.
Realitzat per la productora mallorquina La Rulot, "Cuina amb Santi Taura" és una aposta per un format innovador: cuinam amb un estil proper, apassionat¿ i des de la pròpia cuina d'en Santi. Amb els seus estris, els seus productes i, és clar, les seves receptes ....
Living Europa
Pàdua
Per a molts joves marxar a estudiar fora és l'excusa per emancipar-se de casa per primera vegada. Com viuen aquesta primera experiència? És fàcil trobar pis? Com s'ho fan per pagar-lo i per administrar-se els diners? Tothom pot permetre's marxar d'Erasmus? El primer episodi de Living Europa el dediquem a dues de les nostres principals preocupacions: els diners i l'habitatge. La Laura i el Pablo ens parlen de tot això des de Pàdua, una de les ciutats més cares d'Itàlia.
Un espai on 14 estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual d'universitats catalanes mostraran una mirada jove sobre la realitat social europea. Els estudiants aprofitaran les seves estades amb beques Erasmus per enregistrar, amb petites càmeres de vídeo digital d'alta definició, reportatges curts sobre l'actualitat dels països europeus on cursen les beques.
Les peces s'emetran al 33 i es podran veure o descarregar a internet a www.tv3.cat/blogeuropa. El programa agruparà reportatges variats proposats pels mateixos estudiants o emetrà programes especials monogràfics amb els diversos punts de vista de cada país.
Terra de passions
BRIGITTE BARDOT I GUNTER SACHS
A TERRA DE PASSIONS explicarem la història de les dues persones mes glamouroses dels anys seixanta: ella era la sex-simbol mundial, i ell tenia reputació de playboy incontrolable, el candidat a gendre més perillós del planeta. Eren Brigitte Bardot i Gunter Sachs. Ell, va seduir-la d'una manera original i creativa, llençant milers de roses a ca seva des d'un helicòpter. Varen viure ràpid, intensament, xuclant-li la essència a la vida. Varen venir a la nostra terra i el que varen viure aquí els va lligar a les Balears per sempre.
Mongòlia
Afers exteriors aterra a Mongòlia per visitar una depuradora de la capital, Ulanbator, i conèixer el seu creador, un enginyer valencià.
Aquest enginyer convidarà Miquel Calçada a assistir a un concert de rock d'un grup mongol. Això després d'haver passat uns dies amb els nòmades enmig de l'estepa i abans d'anar a muntar a cavall amb un fotògraf basc. Intentarà descobrir com es fa per ser el cònsol més jove d'Europa en companyia d'un apassionat de Genguis Khan.
Feminisme en moviment al Senegal
Al Senegal els feminismes avancen. Les dones d'una societat condicionada per la tradició, la religió i la pobresa guanyen terreny lluita rere lluita
La Cèlia vol fer un esforç per portar-se bé amb la Cristina, però la Noe, que sap que la noia vol recuperar en Quique, li aconsella que no gasti energia en això. El pare de la Gina vol que es reuneixin. Sembla que en Jordi va fer reaccionar l'home. Però va fer bé? L'advocada de la Marta la tranquil·litza: té les de guanyar al judici amb l'Adam. La Cati confessa a en Sebastià que li faran una inspecció d'hisenda. L'home l'adverteix que, si ell en surt esquitxat, partiran peres professionalment. La Cati ja té el seu sospitós.
En Dani comet, per gelosia, un error que pot resultar fatal. La Nora es fica definitivament en l'embolic del segle. Els consells de l'Imma no han servit de res. L'Albert va trobant noves maneres de perjudicar la Fàtima i en Ricard. Els Flaquer estan perdent els papers. Fa un parell de dies que no arriben notícies de l'Omar, i la Lídia es desespera.
Samaruc digital
La rosseta en extinció, la campaneta de les neus i el futur dels ornitòlegs
Docusèrie de divulgació ambiental. Presentat per Oriana Brunori. Hui, al Fondo d'Elx-Crevillent coneixerem la rosseta, un ànec en perill crític d'extinció. Parlarem amb Natxo Lacomba, l'home que està al capdavant del grup de biòlegs del parc natural. Al Centre per a la Investigació i l'Experimentació Forestal conserven espècies de flora valenciana rara. Ens fixarem en la campaneta de les neus. Caminarem pel paratge natural municipal Serra de l'Ombria, d'Ontinyent. I mostrarem el potencial que té el turisme ornitològic.
Fred i calent
GLUTEN, ÁNGEL O DIMONII?
Per què de cada vegada hi ha més celíacs? I com és que la gent descobreix que ho és als 60 anys? O després de tenir un infant o una depressió?
Aquesta setmana a Fred i Calent volem parlar de la celiaquia i de la intolerància al gluten. 1 de cada 100 persones és celíaca però només un 10 per cent d'elles ho sap.
Esbrinarem per què algunes farines tenen un 400 per cent més de gluten del que tenien fa unes dècades?
Cuinarem unes postres aptes per celíacs i farem la compra per veure les darreres novetats del gluten free i a quin preu es paguen.
Els porrerencs hauran d'esbrinar quina coca de trempó té gluten i quina no.
Parlarem amb una metgessa que ens explicarà quins símptomes provoca i veurem com es detecta aquesta intolerància a un laboratori.
Una dona major ens explicarà com als 50 anys va haver de canviar les seves receptes de tota la vida i també com la celiaquia ha canviat la història de tota una família.
Sabrem per què s'ha posat de moda de llevar-se el gluten entre les famoses de Hollywood i els esportistes.
De forma casolana sabrem si un producte té gluten o no.
CUINES CATALUNYA
Bombó de torró i ratafia
Marc Ribas fa uns bombons farcits de gelat de torró i recoberts de ratafia.
Cuina amb Santi Taura
PASTÍS DE FORMATGE AMB NABIUS
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura compartirà amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho farà a través d'unes receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que també n'incorporen d'altres de sorprenents.
Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això de cada recepta se n'expliquen variacions que la facilitin o que l'enriqueixin: ingredients alternatius, distintes maneres de cuinar-se i servir-se, o fins i tot alguna manera original d'aprofitar-ne les restes.
Realitzat per la productora mallorquina La Rulot, "Cuina amb Santi Taura" és una aposta per un format innovador: cuinam amb un estil proper, apassionat¿ i des de la pròpia cuina d'en Santi. Amb els seus estris, els seus productes i, és clar, les seves receptes ....
Videoclips
Flashy Ice Cream - Llàgrimes de sang