Els llegums són essencials a la cuina catalana, aporten sabor, nutrició i tradició.
L'anàlisi sensorial és més important que el simple acte que fem cadascú de nosaltres quan mengem.
Les sopes són un bon recurs gastronòmic per alimentar-se a l'hivern i a l'estiu.
Visitem la seu de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries a Monells.
Parlem de restaurants mexicans que han obert recentment a Barcelona, dos conceptes plens de cuina.
Els esmorzars de forquilla no són només un costum de cap de setmana per a ciclistes i motoristes.
Anem a Rabós d'Empordà perquè ens expliquin una altra manera de fer vi d'una forma més natural.
Anem fins a Rasos de Peguera, al Berguedà, per saber com es cuina en un refugi.
Lluís Costa, de Vallflorida Xocolaters, ens presenta les millors mones i els ous més espectaculars.
Més de 70 anys cuinant cuina catalana tradicional al cor de Santa Coloma de Queralt.
Som a les portes de Sant Jordi i fem un especial de llibres i gastronomia.
El porc és tradició, és cultura d'embotits i de cuina, i també és indústria.
La cultura de la caça i la seva gastronomia està en període de reflexió.1
Yolanda Presseguer defensa l'ofici de xarcuteria i carnisseria a la Garriga i l'Ametlla del Vallès.
Es van conèixer a la cuina d'El Celler de Can Roca, on van començar una amistat culinària.
Expliquem quina alimentació hem de tenir per prevenir les malalties renals.
Anem fins a Pedret i Marzà a veure en Francesc Font perquè ens parli de l'agricultura regenerativa.