En aquest primer programa d'estiu anem fins a Tuixent per conèixer la figura de les trementinaires.
De Jorba fins al Maresme per gaudir de dos productes ben diferents.
Cannan és el responsable de situar el Priorat al mapa vitivinícola mundial.
Tradicions i especialitats de la pastisseria catalana des de Santa Coloma de Farners.
Martí Terés ha recuperat varietats d'oliveres poc conegudes a Catalunya.
Els llegums són essencials a la cuina catalana, aporten sabor, nutrició i tradició.
L'anàlisi sensorial és més important que el simple acte que fem cadascú de nosaltres quan mengem.
Les sopes són un bon recurs gastronòmic per alimentar-se a l'hivern i a l'estiu.
Visitem la seu de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries a Monells.
Parlem de restaurants mexicans que han obert recentment a Barcelona, dos conceptes plens de cuina.
Els esmorzars de forquilla no són només un costum de cap de setmana per a ciclistes i motoristes.
Anem a Rabós d'Empordà perquè ens expliquin una altra manera de fer vi d'una forma més natural.
Anem fins a Rasos de Peguera, al Berguedà, per saber com es cuina en un refugi.
Lluís Costa, de Vallflorida Xocolaters, ens presenta les millors mones i els ous més espectaculars.
Més de 70 anys cuinant cuina catalana tradicional al cor de Santa Coloma de Queralt.
Som a les portes de Sant Jordi i fem un especial de llibres i gastronomia.
El porc és tradició, és cultura d'embotits i de cuina, i també és indústria.