Aquesta pestanya està sel·leccionada
Accedeix al contingut de la pestanya
Accedeix al contingut de la pestanya
Accedeix al contingut de la pestanya
- AvuiAquesta pestanya està sel·leccionada
- dt 22Accedeix al contingut de la pestanya
- dc 23Accedeix al contingut de la pestanya
- dj 24Accedeix al contingut de la pestanya
- dv 25Accedeix al contingut de la pestanya
- ds 26Accedeix al contingut de la pestanya
- dg 27Accedeix al contingut de la pestanya
- dl 28Accedeix al contingut de la pestanya
- dt 29Accedeix al contingut de la pestanya
- dc 30Accedeix al contingut de la pestanya
El “Mans” arriba a la 15a temporada en plena renovació i revolució. Un programa inquiet i que pretén ser un reflex de la cultura d'arrel, popular i tradicional al nostre país: una cultura de primer ordre, viva i rebel. Realitzen: Quim Rutllant i Ester Plana
"Kids XS" està pensat com a contingut multiplataforma orientat a pares i mares, famílies amb criatures entre 0 i 10 anys. Realitza: Pau Guillamet i Txell Bonet.
A "El matí de Catalunya Ràdio", de dilluns a divendres de 6 a 13 h, posem sobre la taula tota la informació del dia amb rigor, excel·lència i les millors entrevistes. Tot, amb espais per a l'humor i l'entreteniment. Realitza: Ricard Ustrell
L’actualitat del dia, al “Catalunya migdia”. Realitza: Òscar Fernández
Un programa que, amb un to proper i distès, repassa els temes que interessen, sobretot, al carrer. Una combinació desacomplexada de temes molt diferents. Realitza: Elisenda Carod
L’actualitat del dia, al “Catalunya vespre”.
Segueix tots els partits del Girona a Catalunya Ràdio amb Eduard Solà i David Clupés.
La història ens ha deixat un cançoner ple d'històries majoritàriament escrites per homes i dedicades a dones, tot sovint relegades al paper de muses. A “Dones, flors i violes” parlem amb les protagonistes de cançons d'amor a àvies, germanes, nebodes, parelles, personatges del poble o fins i tot víctimes oblidades de la barbàrie. Realitza: Blai Marsé
“La nit dels ignorants 3.0” arriba a la 37a temporada, 14a sota la direcció i presentació de Xavier Solà. Un clàssic modern, sinònim de coneixement i companyia, i en un excel·lent estat de forma.
25 anys Sona9 - 2a part (2007-2017). Aquest és un any molt especial per al Sona9. Repassem els millors grups que han guanyat el concurs any a any. El certamen de referència de la música emergent en català celebra 25 anys i convoca la 25a edició fins a l'11 de maig al web sona9.cat. Pel certamen, organitzat pel Grup Enderrock i 3Cat (iCat, Catalunya Ràdio i TV3) amb el suport d'Estrella Damm, han passat prop de 4.000 grups i cantants d'arreu dels Països Catalans i de les files han sorgit alguns dels noms més importants de l'escena musical catalana del darrer quart de segle: Dan Peralbo, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Figa Flawas, Joan Dausà, La iaia, Lildami, Manel, Maria Jaume, Oques Grasses, Ouineta, Txarango, etc.
Dilluns de Pasqua és temps de xocolata i de mones. Les pastisseries de Catalunya fa setmanes que treballen, sense parar, per fer les mones més creatives, però també les tradicionals i els ous més espectaculars. Per això anem a veure en Lluís Costa, a Vallflorida Xocolaters, perquè ens parli de xocolata i mones. Quines són les que tallen el bacallà aquest any?
La Nina diu del Dídac Flores que és un dels grans talents a Catalunya de teatre musical. "El públic i la indústria encara no l'ha descobert", rebla la protagonista de "Mamma mia". Els dos tenen una connexió molt especial des que es van conèixer al concurs de TV3 "Buscant La Trinca", que el Dídac va guanyar, juntament amb el David Moreno i el Marc Marginet. Músic, cantant, actor, director, productor i compositor de musicals, Dídac Flores toca totes les tecles d'aquest gènere. Ha participat en títols com "Mar i Cel", "Fama", "El Rey León", "El despertar de la primavera" o "Grease", el seu primer musical com a professional: "Allí vaig aprendre tot el que es pot aprendre del teatre musical. Va ser la meva mili." Ha cocreat els musicals "Barcelona 24h", "Mi vida en pedazos" i "Tuelf points", que aquesta primavera torna als teatres de Catalunya en els dies previs a la final d'Eurovisió per celebrar les cançons d'aquest festival.
Sergent Stubby, el quisso més condecorat dels Estats Units d'Amèrica. Programa 5x131, amb Quim Carandell. A aquestes alçades de la temporada és millor anar al gra: el sergent Stubby era un quisso. Era un gos de carrer que es deixava caure per la Universitat de Yale, a veure si algun estudiant li donava menjar i li feia quatre moixaines. Què passava? Doncs que els Estats Units d'Amèrica estaven a punt d'entrar a la Primera Guerra Mundial i el campus universitari estava ple de militars. El quisso va ser adoptat per un soldat i va decidir que seria la mascota de la companyia. El més gros de tot és que el quisso Stubby passarà de ser una simple mascota a un soldat, un militar amb rang, paga i responsabilitat.