Cercador

S'han trobat 12 resultats per hong.

  • Farners Pei Hong i la Nadine amb el Barça
    Escolta àudio
    LOFT

    Farners Pei Hong i la Nadine amb el Barça

    La Berta Aroca entrevista la Farners Pei Hong. La Nadine Romero ha reconnectat amb el futbol i posa a prova la Berta Aroca i l'Alberto Gadel, que més tard elabora un manual per ser un home deconstruït. Acabem amb una xerradeta sobre quina és la millor assignatura.

  • Capítol 10: Hong Kong, camí de Tòquio
    Escolta àudio
    Toquem el pirandó!

    Capítol 10: Hong Kong, camí de Tòquio

    En la nostra primera parada en territori asiàtic ens acompanyen Rodgers i Hammerstein II, "La colina del adiós", la comtessa Sophia Loren, Suzie Wong, Bruce Lee, Lalo Schifrin, la Pantera Rosa, Maria Antonieta, "Millennium mambo" i molts txa-txa-txas més.

  • Capítol 9: Moscou, camí de Hong Kong
    Escolta àudio
    Toquem el pirandó!

    Capítol 9: Moscou, camí de Hong Kong

    En el nostre viatge particular arribem al cor de la capital russa. Ens acompanyen Walter Hill, Cole Porter, els ulls negres de Francis Lai, Ivan el Terrible, la tsarina, Anastàsia, Yul Brynner, Anna Karenina, "Jivago", Nino Rota, guerra, pau, i moltes balalaiques més.

  • Capítol 1: Com fer la maleta i deixar-ho tot enrere?
    Escolta àudio
    Toquem el pirandó!

    Capítol 1: Com fer la maleta i deixar-ho tot enrere?

    Comencem aquest viatge des de Catalunya al món. La primera nit farem maleta o motxilla, i ens acomiadarem amb alegria: ens espera una gran aventura, sensitiva, internacional. Després, programa rere programa, farem parada a Barcelona, Roma, París, Londres, Berlín, Viena, Venècia, Moscou, Hong Kong, Tòquio, Ciutat de Mèxic, Los Angeles i Nova York. La banda sonora d'aquest programa són: Pink Floyd, Janis Joplin, Brenna Whitaker, Renato Rascel, The Smiths, Pedro Infante, Puccini, Toldrà, Victòria dels Àngels, Jeff Buckley, Scarlett Johansson, Pau Vallvé i The Doors. Tots ells ens donaran les instruccions necessàries!

  • La Revolució Taiping
    Escolta àudio
    En guàrdia!

    La Revolució Taiping

    Capítol. Entre el 1850 i el 1864, els governants de la dinastia Qing es van enfrontar al desafiament més gran de la Xina del segle XIX, un dels conflictes més sagnants de la història: la Revolució Taiping. Aquesta guerra civil interna va ser més greu que les agressions de l'imperialisme europeu al llarg d'aquells mateixos anys. Es tractava d'una croada religiosa liderada per Hong Xiuquan, autoproclamat fill de Déu i germà petit de Jesucrist, que identificava els governants manxús de l'època amb els dimonis que calia erradicar del món, una suposada missió divina que es va allargar durant quinze anys, que va controlar part del territori i va amenaçar el poder de Pequín. La revolta va provocar entre 20 i 30 milions de morts, segons les fonts. Paradoxalment, en xinès tradicional Taiping significa "gran pau"... En parlem amb Josep Maria Solé i Sabaté, historiador, i David Martínez-Robles, historiador, professor de la UOC, especialitzat en història moderna i contemporània de l'Àsia Oriental.

  • Toni Arbonès, la veu d'una fita històrica al K2
    Escolta àudio
    Hotel Palestina

    Toni Arbonès, la veu d'una fita històrica al K2

    Toni Arbonès Petit va començar la seva carrera radiofònica a Ràdio Minuto. El 1983 va entrar a Catalunya Ràdio i des d'aleshores ja no ha canviat mai de mitjà. Per a aquesta emissora ha cobert els conflictes al golf Pèrsic, Kosovo, l'Afganistan, el Pakistan i més recentment Ucraïna. Ha fet cobertures internacionals a Nova York, Nicaragua, l'Índia, Oman, Etiòpia, Algèria, el Nepal, Tailàndia, Turquia, Israel i Hong Kong. Ara, presenta i dirigeix "Els viatgers de la Gran Anaconda", un dels programes de Catalunya Ràdio amb una trajectòria més dilatada, que supera les mil emissions. Amb Toni Arbonès parlem de les primeres cobertures que va fer a Catalunya Ràdio, quan encara no tenia xarxa de corresponsals, de la guerra del golf, del Pakistan, de l'Afganistan i de la retransmissió de l'ascens al K2 per part d'una expedició catalana, una fita històrica per al món de la ràdio.

  • "El Baile de la Zurda" amb el "Nodi"
    Escolta àudio
    Entre caixes

    "El Baile de la Zurda" amb el "Nodi"

    Ballar i recordar. D'això anirà el programa amb la Júlia Vernet, de la companyia de dansa LaCerda, que porta al SAT! "El Baile de la Zurda". I amb Joan Sentís, de l'obra "Nodi: de gossos i malditos", que arriba al Maldà, que recorda l'època de la contracultura llibertària dels anys 70 a Catalunya. Pau Masaló ens deixa un missatge des de Hong Kong. El "Fora caixes" és des de Lleida per saber què trobarem en la 35a edició de la Fira de Titelles.

  • El talent viatja ràpid
    Escolta àudio
    Sense fronteres

    El talent viatja ràpid

    Al "Sense fronteres" anem fins a Badalona per trobar-nos amb La Tresca i la Verdesca. Ells són Jordi López, Toni López i Claudi Llobet, un grup de música per a tots els públics amb més de 26 anys d'història. També viatgem fins a la Xina per parlar amb Pau Masaló, dramaturg de l'espectacle "Ciutat dormitori", que competirà al festival Spotlight de Hong Kong aquest cap de setmana. Coneixem l'Alejandro López, un tiktoker de Huelva que ha après a parlar en català gràcies al programa "Polònia" i a l'aplicació mòbil Duolingo. Fa contingut en català a TikTok per trencar els mites les creences que existeixen sobre els catalans. Recorrem el territori amb Ferran Torrent, Joaquim Montclús, Eloi Barrera i Carlo Sechi, i prenem el pols al català a les illes Balears amb l'escriptora Maria de la Pau Janer.

  • 8M 2024 (vol.3): pressió estètica, TCA i amor propi
    Escolta àudio
    Les gates

    8M 2024 (vol.3): pressió estètica, TCA i amor propi

    La Mariona s'ha depilat el cony per amor! Ara que tenim la teva atenció, queda't a escoltar el tercer programa del monogràfic sobre feminisme, avui sobre pressió estètica, amb els testimonis de Farners Pei Hong, creadora de contingut que parla obertament del seu TCA i el seu procés d'adopció, i Mar Armengol, fotògrafa i activista de l'acceptació corporal.

  • Hong Kong, després dels paraigues, amb Francesc Miralles, escriptor.
    Escolta àudio
    Els viatgers de la Gran Anaconda

    Hong Kong, després dels paraigues, amb Francesc Miralles, escriptor.

    Deu anys després de la Revolució dels Paraigües, Hong Kong ofereix recompenses a qui ajudi a localitzar-ne els líders fugitius. A canvi rebran una gratificació. Després de la prodemocràtica Primavera Asiàtica, esclafada sense contemplacions pel règim autoritari xinès, molts hongkonguesos se'n van anar. D'altres van desaparèixer i ningú sap on són. Sobta que al Hong Kong actual no vegis policies enlloc. Però no calen, les càmeres ho controlen tot. No obstant el règim policial imperant, hi ha qui afirma que Hong Kong s'està convertint en una mena de Nova York asiàtica, amb el permís de Shanghai i Singapur. O potser en una mena de Sodoma i Gomorra, abocada com està la ciutat als plaers i l'hedonisme fora de mida, com l'exclusiu afternoon tea de l'Hotel Península. Hong Kong, després dels paraigües, amb Francesc Miralles, escriptor i viatger.

  • Siouxie & The Banshees, molt més que els reis del rock sinistre
    Escolta àudio
    El celobert

    Siouxie & The Banshees, molt més que els reis del rock sinistre

    Siouxie Sioux i els seus Banshees van ser molt més que la icona més coneguda del rock sinistre. La seva aparició va ser un cop de puny al masclisme inherent a l'escena pop, amb una aposta valenta i arriscada que va connectar amb tota una generació.

    01 "Israel"
    02 "Hong Kong Garden"
    03 "Jigsaw feeling"
    04 "Love in a void"
    05 "Happy house"
    06 "Christine"
    07 "Spellbound"
    08 "Arabian knights"
    09 "Melt"
    10 "She's a carnaval"
    11 "Swimming horses"
    12 "Belladona"
    13 "Dear prudence"
    14 "Peek-a-boo"
    15 "Cities in dust"



  • Les "refes" del Guirigall
    Escolta àudio
    Nota de veu

    Les "refes" del Guirigall

    En David It's Me i la Farners Pei Hong presenten "Quin Guirigall!" a can SX3. A cada programa intenten trobar un nou talent de les xarxes socials o de qualsevol altre àmbit. Nosaltres ens hem proposat de caçar les seves "refes" musicals. Quin és el seu top 3 de cançons catalanes a dia d'avui? Volem saber quins són els gustos musicals de la generació Alfa.

Anar al contingut