S'han trobat 169 resultats per hong.
- El suplement
Hong Kong: entre Pequín i Nova York
Els disturbis als carrers de Hong Kong han sembrat dubtes entre els milions d'inversors que tenen els seus diners en aquesta illa xinesa. Com conviuen el capitalisme i el comunisme a Hong Kong? El govern xinès se n'està intentant apropiar.
- Estat de Gràcia
Hong Kong, dempeus: "La societat no es refia que s'acabi retirant la llei d'extradició"
Francesc Canals, corresponsal de Catalunya Ràdio a la Xina, ens ha explicat les mobilitzacions que hi ha a Hong Kong per reclamar la retirada definitiva del projecte de llei d'extradició a la Xina. Dos milions de persones, segons els organitzadors, van participar ahir en una gran manifestació; i coincidint amb la protesta ha sortit de la presó Joshua Wong, un dels principals promotors de les mobilitzacions del 2014.
- Catalunya migdia
Joshua Wong impulsa la mobilització a Hong Kong
El líder estudiantil ha sortit avui de la presó, i les protestes contra el govern aliat de Pequín han recuperat el rostre més icònic de la revolució dels paraigües del 2014. Els manifestants reclamen la dimissió de la cap de l'executiu i la retirada definitiva del projecte de llei d'extradició cap a la Xina. Crònica des de Hong Kong de Francesc Canals.
- Catalunya nit
La Xina ataca Telegram a tot el món per aturar les protestes a Hong Kong
La Xina ataca Telegram a tot el món per aturar les protestes a Hong Kong. Escolteu l'Albert Cuesta.
- La nit dels ignorants 3.0
Senén Florensa: "Turisme, el port i els residents d'altres països són la raó de tants consolats"
És cert que Barcelona es la tercera ciutat amb més consolats després de Nova York i Hong Kong? Com s'explica i què suposa? En parlem amb Senén Florensa i Palau, ambaixador representant permanent d'Espanya a l'Oficina de las Nacions Unides i els Organismes Internacionals.
- El suplement
Hong Kong: la Xina amb regust britànic
Viatgem fins a l'arxipèlag de Hong Kong amb un home que l'ha recorregut de punta a punta: el periodista Xavier Moret. Amb Alfons Gorina, repassem algunes de les pel·lícules i actors mítics relacionats amb Hong Kong.
- iCatMans
Arrel catalana al Hong Kong Arts Festival
Els dies 2 i 3 de març, el Hong Kong Arts Festival acollirà diferents concerts d'artistes catalans. En l'àmbit folk, el festival ha convidat el duet Criatures i l'espectacle "Càntut" de Carles Sanjosé "Sanjosex" i Carles Belda. També parlem de la nova convocatòria d'ajudes a la creació per a grups novells de les Cases de la Música. A l'últim tresor tastem "Salón lágrimas y deseo", de Lila Downs.
- Catalunya nit
Hong Kong condemnarà amb 3 anys de presó les xiulades a l'himne nacional xinès
Hong Kong penalitzarà amb 3 anys de presó qui xiuli l'himne xinès. Avui han començat els tràmits legislatius per adaptar a aquesta regió semiautònoma la llei xinesa que obliga a respectar-lo. Ens ho explica el corresponsal Francesc Canals.
- Popap
Com vendre una empresa en un minut i dins un ascensor
És la primera vegada que empreses catalanes participen en el que s'anomena Elevator Pitch Competition de Hong Kong. Una competició que consisteix a vendre's amb un "pitch", un discurs molt curt, el que et dona temps d'explicar dins un ascensor. Xavi Trallero, CEO d'Airning, ha estat un dels participants i ens ha explicat l'experiència.
- Popap
Popap, de 13 a 14 h - 30/10/2018
Mariola Dinarès parla de disseny gràfic amb el director del Blanc Festival, Aleix Fernández, també director creatiu d'Onionlab, i amb David D'Eboli, codirector del festival. A l'informatiu xarxes del "Popap", Xavier Trallero, CEO de l'app Airning, explica la seva experiència a Hong Kong, on va anar a "vendre" la seva "start up" en un ascensor. Al final del programa, Roc Massaguer, "Outconsumer", fa el "Popap challenge" a Ricard Bertran, el "youtoumestre".
- Catalunya migdia
Il·legalitzen el Partit Nacional de Hong Kong per voler la independència
Hong Kong il·legalitza el Partit Nacional perquè és partidari de la independència d'aquesta excolònia britànica, que està sota sobirania de la Xina des del 1997. Les autoritats hongkongueses han prohibit la formació independentista utilitzant una llei de l'època colonial que no s'havia aplicat mai fins ara. El ministre d'Afers Estrangers britànic s'ha mostrat preocupat per la il·legalització.
- Catalunya migdia (cap de setmana)
El tifó Mangkhut: el testimoni de dos catalans a Hong Kong
El Jordi Oromí i la Montserrat Rivera són dues de les persones que han viscut l'arribada en directe del tifó Mangkhut a Hong Kong. El cicló ha deixat una seixantena de morts i desenes de ferits al seu pas per les illes Filipines. El Jordi també ens detalla la gravetat del tifó segons la classificació que utilitzen les autoritats locals.
- Catalunya migdia (cap de setmana)
El tifó Mangkhut arriba a Hong Kong després de devastar el nord de les Filipines
Caos a Hong Kong per l'arribada del Mangkhut. Abans ha deixat empremta al nord de les Filipinas, on s'ha endut arbres, ha arrencat sostres de cases i línies elèctriques, i ha causat inundacions. Almenys una cinquantena de persones hi han perdut la vida, però el recompte és provisional. Les autoritats de la ciutat han confinat la gent a casa o als hotels. És el cas de Montserrat Rivera, de viatge a Hong Kong.
- Els experts
Estrenes de l'estiu: Haneke + Hong Sang-soo + Pixar
La Violeta Kovacsics se'n va, però el cinema s'hi queda. I l'estiu no és necessàriament la temporada baixa. Aquestes són les tres estrenes que no us podeu perdre abans del nostre retorn radiofònic.
- Els viatgers de la Gran Anaconda
Com és viatjar per tot el món amb feres salvatges? La vida nòmada del Circ Raluy
Abans de viatjar a Hong Kong van anar a Singapur, a Malàisia, a Ceilan (ara Sri Lanka) i a Madagascar. I encara fins a les veïnes illes de la Reunió i Maurici. També havien recorregut l'Àfrica anglòfona, és a dir, la de l'est, amb Kenya i Tanganyika (després Tanzània). I s'havien endinsat una mica més al continent per recórrer Uganda. Viatjaven sempre a prop de les feres, aventureres com ells, i amb totes les atraccions ben emmagatzemades en vells carros de fusta. Al capdavall, els carros eren alhora el mitjà de transport i la llar. Des de molt antic, el Circ Històric Raluy ha tingut l'ànima nòmada i viatgera. També pionera. Quan van aterrar a l'illa de la Reunió la gent no sabia que era un "circ". Igual que a Madagascar, els malgaixos no n'havien vist mai cap. "Es tornaven bojos per entrar", recorda Carlos Raluy, un dels fundadors del circ. Igual que la gent de Kènia o Tanzània que es recargolaven i es tiraven per terra quan veien els pallassos. El Circ Històric Raluy, amb Carlos Raluy, fundador.
Acompanya'ns, si et ve de gust, a "Els viatgers de la gran Anaconda".