Acord de col·laboració entre la CCMA i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana

La CCMA forma part del Pla Foment de la Lectura impulsat pel Departament de Cultura

Els mitjans de la CCMA difondran les activitats organitzades per EDITORS.CAT, l'Associació d'Editors en Llengua Catalana. Una de les més destacades serà la Setmana del Llibre en Català, que aquest any es farà del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona.

En el marc d'aquest acord, la CCMA i EDITORS.CAT també treballaran conjuntament en continguts adreçats als diferents públics per fomentar la lectura de llibres en català, posant en marxa  accions especials, com sortides de programes o propostes participatives. 

Per part seva, l'Associació d'Editors en Llengua Catalana cedirà a la CCMA llibres no venals d'edicions gratuïtes d'empreses editorials membres d'EDITORS.CAT perquè puguin formar part de les diferents ambientacions de programes i sèries de TV3.

EDITORS.CAT agrupa les empreses editorials dels Països Catalans que publiquen en llengua catalana, amb l'objectiu de fer promoció i difusió de l'edició de llibres en llengua catalana.  

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.  

Anar al contingut