"Solidaris", Premi Veus i Drets Humans del Festival de Cinema de Barcelona

El programa "Solidaris", de Catalunya Ràdio rep el Premi Veus i Drets Humans 2019, que atorga el Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona a "líders socials, activistes, portaveus i professionals de la comunicació". Toni Navarro, director del Festival, i Eulàlia Pascual, presidenta de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, van ser els encarregats de lliurar el premi a Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, i Albert Segura, director del programa. 

"Solidaris" és un espai de periodisme reflexiu sense fronteres que busca donar respostes als grans reptes socials, polítics i econòmics.

En la seva dotzena temporada en antena, "Solidaris" és una referència informativa en drets humans, justícia social i cooperació al nostre país, amb un periodisme de solucions i amb la mirada crítica i constructiva de les persones i les organitzacions que treballen per fer progressar la societat i aconseguir un món millor. De la mà del programa, Catalunya Ràdio surt cada setmana al carrer per donar veu als que normalment no en tenen i treure a la llum les històries que sovint es voldrien ocultes.

 

 

Anar al contingut