Dilluns al matí amb boires i cels màgics

Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Imatges de la matinada a la zona del delta de l'Ebre, a l'Aldea, amb una boira baixa arran de terra, cedides per Pili Rius.

El temps de tardor s'imposa en bona part de Catalunya, l'ambient serà més humit a Ponent i al sud del país i l'allargament de les nits permet refrescar una mica la matinada i afavoreix la reaparició de les boires i les boirines.

Des del Mirador de Guardiola, a la Ràpita, es podia contemplar aquest matí aquesta confusió de nuvolositat amb boires arran de terra i núvols per sobre del mirador.

Al Vallès, el matí també ha començat amb una reducció de la visibilitat; a Sant Pere de Terrassa, la boira era força espessa.

A la ciutat de Barcelona, vista des de l'Observatori Fabra, la imatge era fantasmagòrica just abans de sortir el sol. La nit no ha estat gaire freda, amb temperatures força suaus a la costa i al prelitoral.

 

Per ser ja entrats al mes d'octubre, sorprenen una mica les temperatures que es veuen en alguns termòmetres del carrer.

Els núvols continuaran presents en molts punts, perquè comença a arribar una petita línia frontal que portarà precipitacions febles a Ponent i a les Terres de l'Ebre.

A mig matí ja queien algunes gotes per Ponent a Ivars d'Urgell.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut