Nova setmana amb una mica de vent i temperatura més baixa

Alberto Alcántara/Néstor Gómez

Un gran anticicló serà el dominador del temps de l'inici de la setmana a Catalunya. Farà entrar vents de tramuntana i gregal i afavorirà la formació d'alguns bancs de boira. A mitjà termini es preveu un temps força tranquil. El fred pot arribar el cap de setmana que ve.

Pocs canvis

Com a punt més significatiu destaquem la tramuntana, que bufarà moderada a l'Alt Empordà, i el vent de gregal a la costa central, sobretot durant el matí.

Pel que fa a l'estat del cel, continuarà marcat pel sol en general. Tot i això, la boira tornarà a ser protagonista cap a ponent. S'hauria de desfer al llarg del matí, malgrat que ho farà lentament. També entraran alguns núvols matinals des del golf del Lleó cap a l'extrem nord-est, potser amb alguna gota anecdòtica. De cara a la tarda, esperem alguns núvols cap al litoral, prelitoral i Pirineu oriental.  

Temperatures

La temperatura mínima continuarà baixant a punts d'interior, però no als indrets ventosos. La màxima quedarà més curta gairebé arreu, de l'ordre de 2 o 3 graus, fins i tot més a punts del nord-est.

I dimarts...

Farà més fresca al matí i el dia serà molt similar a dilluns, amb una mica de boira, força sol i núvols poc importants.

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut