Dilluns, cel variable i temperatures en ascens

Alberto AlcántaraActualitzat

L'anticicló continuarà governant la situació meteorològica a Catalunya, tot i que s'anirà acostant un solc d'aire fred en altura, associat a una pertorbació que es mourà cap al Cantàbric. Serà un dia variable. El vent del sud-oest deixarà alguns cops moderats al litoral central.

Núvols baixos i núvols prims

Començarem la setmana amb núvols baixos a la costa, acumulats durant el matí al llarg de la Costa Daurada. A la resta de Catalunya hi dominarà el sol.

De cara a la tarda, arribaran bandes de núvols alts per l'oest. El cel es taparà cap a la Vall d'Aran i l'Alt Pirineu. En paral·lel, els núvols baixos es repartiran per més punts de la costa i, de cara al vespre, per l'est de la Catalunya Central.

Temperatura més alta

La temperatura de primera hora pujarà de 3 a 6 °C en molts punts de l'interior, però molt menys a la façana litoral. Amb les màximes, passarà més o menys igual: pujaran 3 o 4 °C en molts punts de l'interior, però seran semblants a les d'ahir a la costa i al prelitoral. Per Ponent i en algun punt de les Terres de l'Ebre s'arribarà als 28 °C. Al prelitoral i la Catalunya Central es registraran temperatures de 26 o 27 °C.  

I dimarts...

Serà un dia de cel mig ennuvolat al litoral i amb més sol a l'interior. A la tarda hi haurà precipitacions poc abundants cap a l'Aran i l'Alt Pirineu i, potser, també cap a Ponent, de cara al vespre. Les temperatures seguiran més altes que les normals per l'època. 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut