Dimarts de tempestes en qualsevol punt de Catalunya

Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Les restes de la borrasca Òscar que la setmana passada afectava l'oest de la península Ibèrica aquest dimarts creuaran el cel de Catalunya i agreujaran la inestabilitat, de manera que el risc de tempestes es farà present a tot el país.

Roger Geli, Espolla

 

Matí de nuvolades i algun primer ruixat

A la matinada els ruixats no hauran acabat de desaparèixer, i a primera hora del matí encara estaran descarregant a les comarques gironines. Durant el matí la nuvolositat serà entre variable i abundant, amb ruixats i alguna tempesta que pot aparèixer a qualsevol punt, però que seran més abundants i intenses al prelitoral.

Tarda de tempestes fortes

La tarda pot ser complicada, amb tempestes que descarreguin amb intensitat i que puguin anar acompanyades de calamarsa o pedra i fins i tot ventades. Poden descarregar en qualsevol punt, però sembla que les més intenses correspondran al nord-est del país.

Avisos intensitat pluja per dimarts 13/06/2023

 

Dimecres encara inestable al nord

El temps continuarà marcat per la inestabilitat fins dimecres, amb més sol al matí, tot i que amb algun ruixat al nord-est, i tarda amb noves tempestes al nord i en algun punt de la Catalunya central. Les temperatures continuaran amb la tendència que ja manifesten aquests dies i seguiran pujant.

Temperatures cap amunt fins al cap de setmana

Sembla que els ruixats aniran a menys a partir de dijous i les temperatures i el sol a més fins al cap de setmana, amb un final de primavera que serà força calorós. L'estiu arriba dimecres de la setmana vinent, quan faltin dos minuts per a les cinc de la tarda.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut