Dimarts de tempestes en qualsevol punt de Catalunya

Actualitzat

Les restes de la borrasca Òscar que la setmana passada afectava l'oest de la península Ibèrica aquest dimarts creuaran el cel de Catalunya i agreujaran la inestabilitat, de manera que el risc de tempestes es farà present a tot el país.

Roger Geli, Espolla

 

Matí de nuvolades i algun primer ruixat

A la matinada els ruixats no hauran acabat de desaparèixer, i a primera hora del matí encara estaran descarregant a les comarques gironines. Durant el matí la nuvolositat serà entre variable i abundant, amb ruixats i alguna tempesta que pot aparèixer a qualsevol punt, però que seran més abundants i intenses al prelitoral.

Tarda de tempestes fortes

La tarda pot ser complicada, amb tempestes que descarreguin amb intensitat i que puguin anar acompanyades de calamarsa o pedra i fins i tot ventades. Poden descarregar en qualsevol punt, però sembla que les més intenses correspondran al nord-est del país.

Avisos intensitat pluja per dimarts 13/06/2023

 

Dimecres encara inestable al nord

El temps continuarà marcat per la inestabilitat fins dimecres, amb més sol al matí, tot i que amb algun ruixat al nord-est, i tarda amb noves tempestes al nord i en algun punt de la Catalunya central. Les temperatures continuaran amb la tendència que ja manifesten aquests dies i seguiran pujant.

Temperatures cap amunt fins al cap de setmana

Sembla que els ruixats aniran a menys a partir de dijous i les temperatures i el sol a més fins al cap de setmana, amb un final de primavera que serà força calorós. L'estiu arriba dimecres de la setmana vinent, quan faltin dos minuts per a les cinc de la tarda.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut