Dimecres amb sol, ruixats de tarda i menys calor del normal per l'època

Alberto Alcántara

El temps continuarà una mica inestable aquest dimecres. El vent de mestral encara deixarà alguns cops forts fins a mig matí, mentre que en general s'imposarà el vent de sud. La tarda ens portarà algunes tempestes intenses. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'avís per intensitat de pluja.

Sortida del sol a Sant Feliu de Guíxols (Isabel Serra)

Sol i ruixats

El matí tornarà a ser assolellat en general, però es mantindran alguns núvols baixos al vessant nord del Pirineu i als Ports. Amb el pas de les hores, també s'acumularan alguns núvols baixos en punts de la costa central i sud de la Brava.

La tarda ens portarà alguns ruixats i tempestes disperses, però localment intenses, en punts del nord-est. També hi ha risc d'algun ruixat pels volts del litoral i prelitoral central i nord de la Costa Daurada, sobretot al final del dia i durant la nit.

Temperatura per sota del normal

La temperatura continuarà sota control, amb uns valors 4 o 5 ºC per sota del normal per l'època de d'any. S'han registrat petites pujades o baixades de les temperatures mínimes, que seguiran al voltant dels 12-15 ºC  en molts indrets, i amb molts pocs valors tropicals a la costa. La màxima pujarà molt poc, i tindrem valors de 25-30 ºC en general.

I dijous...

La temperatura remuntarà una mica més, mentre que el temps serà variable, més assolellat cap a l'oest i més variable, amb risc d'alguns ruixats puntuals.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut