Dissabte de sol i més calor

RedaccióActualitzat

Temps força estable a Catalunya per començar el cap de setmana. El vent bufarà del sud a la façana litoral i de ponent cap a l'oest, amb alguns cops moderats o puntualment forts. La tramuntana bufarà amb cops forts a l'Alt Empordà.

Cel variable als aiguamolls de l'Empordà (Jaume Mos)

Cel serè

Tindrem una situació amb pocs canvis, amb predomini del sol des de primera hora, però també amb alguns núvols baixos matinals dispersos per la Costa Central, el nord de la Costa Daurada i l'est de la depressió central.

La tarda continuarà assolellada en general, però amb les habituals nuvolades de calor a punts del Pirineu i del quadrant nord-est. Pensem que no tindran força per deixar precipitacions. Cap al vespre, reapareixeran alguns núvols baixos vora la costa.

Calor canicular

Les temperatures es comportaran com correspon al període de la canícula i seran iguals o una mica més altes que les de divendres.

El dia començarà amb alguns valors tropicals a la costa i alguns punts d'interior de la meitat est. Al migdia, les temperatures més altes pujaran cap als 35-36 ºC a ponent o l'interior de les Terres de l'Ebre. Molts punts registraran valors de 30-33 ºC.

Evolució de la Tº prevista per a dissabte a les 14 UTC (WRF / TVC)

I diumenge...

L'ambient canicular s'accentuarà, amb més calor i xafogor. Alternarem entre el sol i els núvols d'evolució.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut