Diumenge de calor i xafogor

RedaccióActualitzat

Segon dia de cap de setmana amb condicions meteorològiques força estacionàries. El vent del sud continuarà portant un ambient calorós i xafogós a molts indrets. Tampoc no desapareixerà la tramuntana a l'Empordà, amb alguns cops forts. Cap al final del dia es localitzarà cap al nord del cap de Creus.

Cel assolellat al Vallès Oriental (Jordi Rodoreda)

Sol

El sol serà el gran protagonista de la jornada durant molta estona, però quedarà matisat per les nuvolades de calor en punts de muntanya. Seran més importants al Pirineu i cap al quadrant nord-est, a la serralada Transversal i les Guilleries. No es descarta alguna gotellada cap al Pirineu oriental.

Calor i xafogor

Registrarem un nou ascens, lleuger en general, de la temperatura mínima i màxima. Una gran part del país estarà per sobre dels 30 ºC, i els extrems arribaran als 36-37 ºC. L'ambient serà calorós i xafogós, com correspon a la canícula d'estiu.

I dilluns...

El temps estable es mantindrà amb tossuderia. Esperem domini del sol i un ambient calorós, amb valors normals per a l'època i amb temperatures tropicals a primera hora.

 

 

ARXIVAT A:
El temps
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut