Les tempestes d'aquest dijous han fet córrer l'aigua abundantment

A Montserrat s'ha activat el salt d'aigua de darrere el monestir, i a Moià hi podria haver hagut un esclafit humit
Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Imatges de Kevin Serrano a Montserrat

El pas de la pertorbació d'aquest dijous ha portat precipitacions en forma de ruixats i tempestes que en alguns moments han estat intenses.

A Montserrat hi han caigut 28,5 litres per metre quadrat, però en poca estona i amb ventades fortes que han arribat als 83 km/h. La carretera BP-1103, de Can Massana al monestir, s'ha hagut de tancar per esllavissaments.

A Moià, la tempesta ha estat intensa, acompanyada de ventades fortes, amb cops de 72 km/h i acumulacions de 40 litres per metre quadrat en 30 minuts. L'Agència Estatal de Meteorologia ha alertat d'un possible esclafit humit a la zona.

Els carrers s'han omplert d'aigua, que ha baixat amb força i que ha provocat inundacions momentànies.

En alguns moments s'ha arribat a una intensitat de 22 litres per metre quadrat en 10 minuts, i els embornals del clavegueram no donaven l'abast a engolir tota l'aigua que queia i s'acumulava al carrer.

En les imatges de Jordi Caralt, es pot veure com les tempestes també s'han deixat sentir amb força a Vilanova de Prades, on fins i tot han anat acompanyades de calamarsa. A Prades hi han caigut 22 litres per metre quadrat, i a Ulldemolins, 21.

A quarts de sis de la matinada ja hi ha hagut algunes tronades amb calamarsa a Vilaller.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut