Un altre gran huracà, el Krathon, també anomenat Julian, que ara afectarà Taiwan

Són imatges de la costa de Taiwan a Kaohsiung, una ciutat que ha utilitzat l'enginyeria per dissenyar uns esculls que haurien de ser capaços de mitigar les onades que els huracans porten regularment a la costa. Aquest disseny es veurà un altre cop sota la pressió de la mera ciclònica que aquest cop acompanya un tifó de categoria 4, que tocarà terra les properes hores sobre l'illa.

Des de dilluns Taiwan està sota avís tifó, el Krathon tenia un radi de més de 200 quilòmetres i vents superiors als 162 km/h.

L'aproximació del tifó Krathon, que també s'anomena Julian a la zona, ja està començat a provocar algunes destrosses. Entre les accions de preparació pels efectes del supertifó, hi ha el del desembossament d'aigua als pantans del sud de Taiwan, per deixar espai a l'aigua que provingui de les pluges.

Els primers símptomes de l'aproximació d'un tifó són les onades i la pujada del nivell del mar. Les properes 24 hores es veurà l'afectació d'aquest supertifó, que els pronòstics indiquen que travessarà l'illa de Taiwan de sud a nord en forma de tifó important.

 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut