Abde, aixecant la Copa Àfrica sub-23 ((@EnMarroc))
futbol

Abde s'exhibeix amb el Marroc i Xavi ja té decidit el seu futur al Barça

L'extrem marroquí s'ha proclamat campió de la Copa Àfrica sub-23 i ha estat la gran figura de la seva selecció a poques hores de començar la pretemporada

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi ho té clar. Abde ha de continuar al Barça sí o sí. El técnic de Terrassa compta amb l'extrem marroquí de 21 anys de cara al futur i ha deixat clar al club que vol que es quedi. Per si no havia acabat de convèncer a l'entrenador, Abde ha guanyat aquest dissabte la Copa Àfrica sub-23 i ha estat la gran figura de la selecció del Marroc.

Abde ha marcat tres gols en els cinc partits que ha disputat i ha estat el màxim golejador i el màxim assistent del torneig. En la final, l'extrem blaugrana no ha marcat pero ha estat l'instigador d'una jugada assajada que ha acabat donant el títol al Marroc, que ha superat Egipte per 2 a 1.  Amb aquesta victoria el conjunt nord-africà s'ha classificat per disputar els pròxims Jocs Olímpics 12 anys després.

Una bona opció per a l'extrem

A poques hores de començar la pretemporada, una de les posicions que cal posar el focus és la d'extrem esquerre. Abde pot ser una bona opció per a reforçar aquesta posició, que de moment no té amo i senyor. El jugador marroquí ha fet una gran temporada cedit a l'Osasuna i ho ha acabat d'adobar amb una gran actuació a la Copa Àfrica sub-23.

És un extrem amb molta capacitat de driblar i bona visió de joc. A més és un jugador treballador que no es despreocupa de les tasques defensives. En l'arribada de Xavi a la banqueta, el tècnic va confiar en Abde i li va donar minuts importants. Ara, amb un any d'experiència fora del Barça, pot ser el gran reforç ofensiu d'aquest mercat d'estiu.

 

 

 

Anar al contingut