Futbol

La dona d'Abidal seria la principal sospitosa en el cas Hamraoui

El cas de l'agressió a la jugadora del PSG apunta a una revenja per una infidelitat de l'exjugador del Barça amb Hamraoui

Redacció Esport3Actualitzat

Nou episodi en el cas de l'agressió a Kheira Hamraoui, i és que la seva companya d'equip Aminata Diallo, acusada en un primer moment, estaria pràcticament descartada després que el cas hagi fet un nou gir.

A mesura que passen les hores, la dimensió judicial d'aquest cas va en augment. D'entrada, des d'ara se'n fa càrrec un jutge especialitzat en causes penals complexes. I una de les primeres coses que té previst fer és prendre declaració a Éric Abidal com a testimoni.

Segons informa el diari Le Monde, Éric Abidal, exjugador del Barça, i la seva dona podrien estar involucrats en l'agressió, ja que l'escenari d'una possible venjança per infidelitat cobra cada cop més força en la investigació.

 

 

El rotatiu francès subratlla que els investigadors del cas han trobat al xip del telèfon de Hamraoui el nom d'Abidal. Tots dos havien coincidit al Barça quan ell era director esportiu i ella, migcampista blaugrana. Després de l'agressió, segons companyes d'equip, Hamraoui va trucar a Abidal per explicar-li el que havia passat.

A més, els dos encaputxats que van agredir Hamraoui colpejant-la amb una barra de ferro a les cames la nit del 4 de novembre haurien recriminat a la internacional francesa el fet de "dormir amb homes casats".

És la pista de la venjança per una infidelitat que també situa el focus mediàtic sobre la dona d'Abidal. La justícia no descarta interrogar-la, però abans vol escoltar què hi ha de dir el seu marit.

L'advocat de l'exinternacional blaugrana ha explicat que Abidal es presentarà voluntàriament davant la justícia i que respondrà totes les preguntes que se li vulguin fer. Assegura que no està ni directament ni indirectament relacionat amb l'agressió a Hamraoui.

Aminata Diallo, molt afectada

La jugadora del PSG Aminata Diallo, que va ser involucrada en primera instància, està molt afectada psicològicament per aquest cas.

Segons el seu advocat, Mourad Battikh, la seva client "està molt afectada psicològicament per aquesta onada mediàtica en què han sortit més de 6.000 articles a mitjans nacionals i internacionals". També s'ha mostrat molt satisfet perquè de forma definitiva la seva representada està fora de la causa.

Per la seva banda Hamraoui ha emès un comunicat en què demana respecte cap a ella:

 

ARXIVAT A:
Abidal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut