Clément Lenglet amb Griezmann durant l'Atlètic-Leganès (Europa Press)

Accidentada lesió de Clément Lenglet en el seu segon partit amb l'Atlètic

El defensa central, propietat del FC Barcelona, ha necessitat el canvi després de l'impacte fortuït amb dels seus companys
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha patit més de l'esperat per aconseguir els tres punts contra el Leganés en un partit disputat al Metropolitano. L'estadi "colchonero" ha tingut un dels gols tancat com a sanció pels incidents en el derbi davant el Reial Madrid.

Els del Cholo Simeone han començat al darrere al marcador després del gol d'Yvan Neyou a la mitja hora de partit. Alexander Sorloth ha igualat el marcador al 69' i els locals han capgirat el partit a deu minuts per al final. Antoine Griezmann ha fet el segon i el mateix Sorloth ha sentenciat al temps afegit.

La sort ha donat l'esquena a Lenglet

Fins aquest diumenge, Clément Lenglet només havia disputat un partit amb la samarreta de l'Atlètic de Madrid. Va ser contra la Reial Societat, on va sortir de titular. Precisament, davant el Leganés també ha estat titular, però quan se superava l'hora de partit ha arribat l'acció més desafortunada per al francès.

El central ha rebut l'impacte per darrere del seu company d'equip Axel Witsel, que ha caigut directament a les cames de Lenglet. El francès no ha pogut continuar i ha estat substituït per Giménez. Ara, el defensa francès està pendent de "proves per determinar un diagnòstic", segons ha informat l'Atlètic en un comunicat.

Mira el resum de l'Atlètic-Leganès (3-1)

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut