Seguretat i serenitat de Cubarsí aquest diumenge a Sevilla
Seguretat i serenitat de Cubarsí aquest diumenge a Sevilla
barça

Aclarit el motiu físic que ha provocat el canvi de Cubarsí

Xavi respira tranquil perquè el seu nou comodí defensiu no té cap lesió

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Cubarsí fa dilluns 17 anys, però veient el partit d'aquest diumenge a l'estadi del Betis ningú ho diria. Com a bon fill de fuster, el gironí ha signat un partit robust, sense esquerdes, com si fes anys que juga a Primera.

Amb 16 i 364 dies, el de Bescanó, debutant en partit oficial a Salamanca als vuitens de Copa, ha obtingut un altre regal d'aniversari de part de Xavi Hernández amb forma de primera titularitat. I a la Lliga. El seu entrenador ha assegurat al final del partit que Cubarsí "marcarà una època" a can Barça i ha valorat la feina dels tècnics de la Masia que l'han ajudat a créixer i preparar-se per quan arribés la gran oportunitat.

Cubarsí ha estat protagonista juntament amb Lamine Yamal, també del 2007, d'una dada història. El Barça ha saltat al Benito Villamarín amb dos jugadors de 16 anys. El mataroní ha acabat el partit, però el central ha hagut de ser substituït al minut 81 amb rampes a la cuixa. Xavi respira tranquil perquè el seu nou comodí defensiu no té cap lesió.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paucubarsí (@paucubarsi)

Mira el resum del Betis-Barça (2-4)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut