Nico Laprovittola no va poder acabar el partit contra el Baskonia (@FCBbasket)

Adeu a la temporada: es confirma l'abast de la lesió de Laprovittola

Els mals presagis sobre Nico Laprovittola s'han fet realitat
Redacció Esport3 Actualitzat

El base argentí del Barça té una greu lesió al genoll dret i, molt probablement, ja no jugarà aquesta temporada. El Barça ha emès un comunicat amb un diagnòstic molt més greu que el que es presumia ahir:

Les primeres exploracions fetes ahir després de la lesió parlaven d'un esquinç del lligament del genoll, cosa que hauria significat un període d'entre tres i cinc setmanes de recuperació, però, malauradament, avui, després de la ressonància, el diagnòstic ha canviat radicalment. Nicolás Laprovittola  té una lesió molt més greu: trencament del lligament encreuat anterior i una lesió del menisc extern del genoll dret. Al jugador l'intervindran en els pròxims dies i és molt probable que es perdi tota la temporada, atesa la gravetat d'aquesta lesió.

Lapro es trobava en un moment excel·lent de forma i no serà fàcil trobar-li un substitut. El Barça tenia dos "killers" des de la línia de tres des de la posició de base-escorta; ara només en té un: Punter.

La lesió va arribar als últims minuts del partit amb el Baskonia, quan el Barça buscava remuntar el marcador a la desesperada. L'argentí va saltar amb Luwawu-Cabarrot buscant una cistella per al Barça i va fer una mala recepció en caure.

Els senyals de dolor van ser molt intensos. Tant, que l'argentí no va poder recolzar el peu a terra i va haver de ser subjectat per sortir de la pista.   

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut