Barça

Aitana Bonmatí, en la línia de Xavi: "Al Barça, guanyar és primordial"

La migcampista blaugrana afronta amb optimisme el partit de Champions que aquest dimecres les enfrontarà al Hoffenheim alemany a l'estadi Johan Cruyff

Redacció Esport3Actualitzat

Han protagonitzat un principi de temporada immaculat, amb 9 victòries de 9 partits a la Lliga i 2 de 2 a la Champions, però les jugadores del primer equip del Barça en volen més. Demà tindran una nova oportunitat d'allargar la bona dinàmica a partir de les 18.45, en la visita del Hoffenheim alemany a l'estadi Johan Cruyff. Les alemanyes són segones a la seva Lliga.

En la prèvia d'aquest partit de la màxima competició europea, en què el Barça lidera el grup C amb 6 punts de 6 possibles, Aitana Bonmatí ha repetit una de les màximes que fa temps que tenen clara dins del vestidor del femení i que, ahir, Xavi Hernández va reivindicar que calia tornar a posar en primera línia del masculí: "Estem en un club on guanyar és primordial".

"El nostre objectiu és seguir guanyant. Som un dels equips a batre, tant en Lliga com en Champions. Vol dir que estem fent les coses bé. Però nosaltres ens centrem en els nostres objectius. Tenim clar què necessitem per ser les millors."

Sobre el rival de dimecres a la tercera jornada de la Champions, el Hoffenheim, la de Sant Pere de Ribes ha destacat les virtuts de les rivals i ha fet una crida a l'afició:

"Els hi agrada jugar i han competit contra grans equips contra els quals han jugat, com el Bayern de Munic, el Wolfsburg o l'Arsenal. Esperem un equip potent i molta gent a l'estadi per empenye'ns i ajudar-nos a guanyar."

Giráldez: "No estem acostumats a jugar contra equips com aquest".

L'entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha descrit el seu rival de demà com un equip ambiciós, però és optimista perquè les seves jugadores "estan creant moltes ocasions", un element clau per seguir la defensa del títol continental.

"Porten la iniciativa del joc i intenten crear ocasions tenint la pilota. Quan no la tenen surten a pressionar el més amunt possible, per recuperar-la. Serà un partit semblant al que ens va plantejar la Reial Societat. No és el més habitual que ens trobem, que són equips replegats."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut