Futbol

Aitana Bonmatí, orgullosa dels valors del campus que porta el seu nom

La Pilota d'Or organitza un campus esportiu al seu Sant Pere de Ribes natal. Aitana ha valorat les noves incorporacions i el nou entrenador amb els Jocs Olímpics a l'horitzó

Redacció Esport3Actualitzat

És estiu de Jocs Olímpics i la selecció espanyola ja ha començat a preparar la cita on debuta i és favorita per ser medallista. Aquest cap de setmana, les jugadores disposaven d'uns dies lliures, i Aitana Bonmatí no ha dubtat a tornar a casa. La de Sant Pere de Ribes ha fet les delícies dels 150 nens i nenes que participen en el seu campus i s'ha mostrat satisfeta de l'evolució del paper de la dona en l'esport:

"Fa uns anys era impensable que una dona com jo pogués tenir un campus d'aquesta magnitud amb tants nens i nenes."

Al llarg de la setmana han passat pel campus d'Aitana esportistes destacats, com María Vasco, Gemma Mengual o Toni Nadal, entre d'altres.

Pere Romeu i Kika Nazareth

La futbolista del Barça ha gaudit d'unes setmanes de vacances força agitades per l'operació entrada i sortida a can Barça. Pere Romeu agafarà les regnes de la banqueta blaugrana després sortida de Jonatan Giráldez cap als Estats Units. Aitana Bonmatí s'ha desfet en elogis:

"És una persona que ens ha aportat moltíssim, té uns coneixements brutals. No tinc cap dubte que continuarem avançant amb ell, seguirem aprenent que és del que es tracta i competint per tot. Estic molt tranquil·la perquè l'aposta del club ha estat continuista sabent el bon treball que ha fet l'staff aquests anys"

Pel que fa al darrer fitxatge blaugrana de només 21 anys, Kika Nazareth, l'actual Pilota d'Or ha recalcat la seva joventut i la seva posada en escena al Benfica. "La conec bé i tinc molta bona relació. És molt jove i ens aporta molt. Ha jugat al Benfica molts anys i ha demostrat el seu talent en partits grans. Té molt per dir, contenta per la seva incorporació".

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut