Els jugadors del Barça celebrant un dels gols contra el Young Boys (Europa Press)

Així està la classificació de la Champions: Barça, Madrid i Atlètic, fora dels vuitens

Després de la segona jornada, el Girona estaria entre els equips eliminats i la gran sorpresa seria el Brest, colíder amb el Borussia Dortmund
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

La segona jornada de la Champions League ha deixat la classificació de la nova versió de la competició més igualada que en l'anterior jornada. Destaquen les derrotes del Reial Madrid a Lilla (1-0), l'ensopegada del Bayern de Múnic contra l'Aston Villa (1-0) i la golejada del Benfica a l'Atlètic a Lisboa (4-0).


Lideren la classificació de la Champions

Sorprenentment, lideren la classificació el Borussia Dortmund, que ha guanyat els dos partits amb festivals de gols, i el Brest francès que ha debutat en la competició i és l'equip revelació de la Champions.

A la part més alta també els acompanyen els equips que han aconseguit els sis punts, però tenen menor diferència de gols: Benfica, Bayer Leverkusen, Liverpool, Aston Villa i Juventus de Torí.

 


En posicions de play-off

En el cas d'aquests equips, si la classificació acabés com està ara, passarien a jugar un play-off per accedir als vuitens de final, una espècie de setzens de final. En aquestes posicions hi ha alguns dels favorits, com el Bayern de Múnic, el Reial Madrid, el Barça, el PSG o l'Arsenal

 


El Girona, entre els eliminats

Els equips que acabin més enllà de la 25a plaça estarien eliminats de la Champions League. Després de la segona jornada hi apareixen equips com el Girona, el Leipzig, el Milan, l'Stuttgart o el Bolonya. I, al contrari que l'anterior versió de la Lliga de Campions, aquests no accedirien a l'Europa League.

 
ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut