El Barça es reivindica a Europa i continua en zona de play-off (EFE)

Així està la classificació de la Champions: torna el gran Barça i desastre de l'Atlètic

La tercera jornada de la Champions League ha deixat la tornada del Barça a Europa contra el Bayern de Múnic, una nova derrota matalassera i la golejada del Manchester City
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

La tercera jornada de la Champions League ha estat el dia en què el Barça ha pogut batre la seva "bèstia negra". Els de Flick han aconseguit guanyar el Bayern de Múnic (4-1) amb una exhibició coral de l'equip culminada amb un hat-trick de Raphinha. A més, destaca la derrota de l'Atlètic de Madrid contra el Lilla (1-3), la victòria del Manchester City a l'Sparta de Praga (5-0) i l'empat entre dos imbatuts, Brest i Leverkusen (1-1).

 

Lideren la classificació de la Champions

Després de la derrota del Borussia Dortmund al Santiago Bernabéu, hi ha coliderat en la classificació amb l'Aston Villa d'Unai Emery i el Liverpool, que ha guanyat al Leipzig (0-1).

Amb aquests dos equips anglesos a les primeres places de la taula, els acompanyen en les posicions de classificació directa a vuitens Manchester CityMònaco, Brest, Leverkusen, Inter i Sporting de Portugal.

Classificació de la Champions League

 

 

En posicions de play-off

En el cas d'aquests equips, si la classificació acabés com està ara passarien a jugar un play-off per accedir als vuitens de final. En aquestes posicions hi ha alguns dels favorits, com Arsenal, Barça, Dortmund, Benfica, Juventus, Reial Madrid, i hi entra el Girona després de la victòria davant l'Slovan de Bratislava.

 

Els eliminats momentanis

Els equips que acabin més enllà de la 24a plaça estarien eliminats de la Champions League. Després dels partits de la tercera jornada, hi apareixen equips històrics com el Milan, l'Atlètic de Madrid i el PSV. Després de tres partits, no sumen cap punt el Leipzig, l'Sturm, l'Estrella Roja, el Salzburg, el Young Boys i l'Slovan de Bratislava. I, al contrari que l'anterior versió de la Lliga de Campions, aquests no accedirien a l'Europa League.

 

 

 

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut