Lliga de Campions

Així està la classificació de la Champions League: el Girona i el Madrid, a play-off

L'inici de la tercera jornada de la Champions ha donat pas a la primera victòria del Girona, una remuntada del Reial Madrid contra el Borussia Dortmund amb un hat-trick de Vinícius i un sorprenent líder, l'Aston Villa

Redacció Esport3Actualitzat

Els primers partits de la tercera jornada de la Champions League han deixat grans partits i moviments en la zona alta de la classificació del nou format del torneig. Destaca la primera victòria del Girona (2-0) en la història de la Lliga de Campions, la remuntada del Reial Madrid contra el Borussia Dortmund (5-2), la golejada del Mònaco a l'Estrella Roja (5-1) o l'empat del PSG de Luis Enrique a casa contra el PSV (1-1).

 

Lideren la classificació de la Champions

Després de la derrota del Borussia Dortmund al Santiago Bernabéu, hi ha un líder momentani de la classificació: l'Aston Villa d'Unai Emery encapçala la taula, gràcies a les tres victòries aconseguides, l'última contra el Bolonya (2-0).

De moment, l'equip anglès és l'únic que ha guanyat els nou punts possibles. A la part alta de la classificació, l'acompanyen Mònaco, Sporting de Portugal, Arsenal i el mateix Dortmund. Es col·locaran colíders el Brest, el Benfica, el Bayer Leverkusen i el Liverpool si guanyen aquesta tercera jornada.

 

 

 

En posicions de play-off

En el cas d'aquests equips, si la classificació acabés com està ara, passarien a jugar un play-off per accedir als vuitens de final, una espècie de setzens de final. En aquestes posicions hi ha alguns dels favorits, com el Reial Madrid, la Juventus, l'Stuttgart, el Milan, el PSG o el Girona, que entra en aquestes places.

 

Els eliminats momentanis

Els equips que acabin més enllà de la 25a plaça estarien eliminats de la Champions League. Després dels partits de dimarts, hi apareixen equips com el Bruges, el Bolonya, el Xakhtar, o l'Estrella Roja i l'Slovan Bratislava, que no sumen cap punt després de tres partits. I, al contrari que l'anterior versió de la Lliga de Campions, aquests no accedirien a l'Europa League.

 

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut